Management en HRM

68 opleidingen en cursussen gevonden in Management en HRM
Snel naar: MBA-programma's (9) HBO Bachelor opleidingen (14) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (29) Volledige MBO-opleidingen (1) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (1) Staatsexamens (2)

MBA-programma's

Studieduur Lesgeld
MBA-programma Marketingmanagement
Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Een kwaliteit studie van enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Informatiemanagement
Wil jij meer leren over informatiemanagement op managementniveau? Dan past het MBA-programma Informatiemanagement van NTI uitstekend bij jou!
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Human Resource Management
Wil je meer weten over HRM op managementniveau? Dan past het MBA-programma Human Resource Management uitstekend bij jou! Af te ronden in enkele maanden.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Financieel management
Het MBA-programma Financieel management van NTI geeft je inzicht in de mogelijkheden om te sturen op realisatie van financieel resultaat en rendement.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
MBA-programma Operations management
Het MBA-programma Operations management leert je alles over organisatiemanagement. Deze module kun je in een korte tijd afronden. Je kunt elke dag starten.
6 maanden Vanaf € 149,50 p/m
Toon nog 4 MBA-programma's

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Technische bedrijfskunde (TBK) nvao
HBO Technische bedrijfskunde deeltijd met tot €10.000 korting? Dat kan bij NTI! Leer alles over bedrijfsprocessen en behaal een officieel erkend diploma.
48 maanden Vanaf € 74,17 p/m
HBO Bachelor Human Resource Management nvao ook Klassikaal
HBO Human Resource Management: een uitdagende en dynamische opleiding. Schrijf je vandaag in en start morgen al!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO Bachelorprogramma Management
HBO Management studeer jij op jouw moment bij NTI! Flexibel en met persoonlijke begeleiding. Wil jij de gratis studiegids ontvangen?
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER nvao ook Klassikaal
HBO Bedrijfskunde MER volg je bij NTI. Binnen 3-6 jaar heb jij een erkend HBO Bachelor diploma. Bekijk nu het studieprogramma en schrijf je in!
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
HBO Bachelor Bedrijfskunde MER - Fashionmanagement nvao ook Klassikaal
Met HBO Fashion leer jij alle ins en outs over modemanagement. Behaal je Bachelor titel met deze mode opleiding. Je kunt elke dag starten.
36 maanden Vanaf € 154,90 p/m
Toon nog 9 HBO Bachelor opleidingen

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Management in de zorg nvao
Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot een manager met een sterke focus op de zorg? Start dan de Associate degree Management in de Zorg van NTI.
24 maanden Vanaf € 195,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Human Resource Management
Verdiep je tijdens het korte HBO-programma HRM in bedrijfscommunicatie, employer branding en hr-instrumenten. Dit hbo-programma rond je al in 6 maanden af!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Employee benefits
Meer leren over het beloningsbeleid en de individualisering binnen de HRM-praktijk? Schrijf je dan in voor het korte HBO-programma Employee Benefits.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Recruitment
Ben je intercedent, HR-medewerker of P&O-medewerker en wil je meer weten over werving en selectie? Volg dan deze korte HBO-module van Hogeschool NTI.
3 maanden Vanaf € 175,00 p/m
HBO-programma HR-accounting
Wil jij je verdiepen in HR-accounting en onderbouwen met harde cijfers? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) bij NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Organisatiemanagement
Vergroot in 3 maanden jouw kennis van management en organisatie! Volg het korte HBO-programma Organisatiemanagement. Vraag de gratis studiegids aan.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 24 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Medewerker evenementenorganisatie wettelijk erkend
Droom jij van een carrière in de evenementenwereld? Volg dan de MBO opleiding Evenementenorganisatie van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 30,19 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Nemas Middle management® (NMM)
De opleiding Nemas Middle Management van het NTI leert je alle belangrijke onderdelen van leiding geven op middenkaderniveau. Schrijf je vandaag nog in!
8, 10 of 12 maanden Vanaf € 31,25 p/m
Nemas® Basiskennis management (NBM)
De Nemas Basiskennis Management opleiding volg je bij het NTI. Haal het erkende Nemas-diploma in al enkele maanden. Studeer flexibel bij het NTI!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 27,90 p/m
Personeelsmanagement
Opleiding Personeelsmanagement: leer het beste uit mensen te halen. Schrijf je nu in voor de opleiding Personeelsmanagement en start morgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Personeelsconsulent
Wil jij aan de slag als personeelsconsulent? Volg de waardevolle NTI opleiding en behaal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 41,85 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Management en Organisatie
Volg nu de HAVO Management en Organisatie cursus bij het NTI en haal je examen. Je wordt optimaal voorbereid op het examen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Management en Organisatie
Volg nu de VWO Management en Organisatie cursus bij het NTI en haal je examen. Je wordt optimaal voorbereid op het examen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m