Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Snel en goed Portugees leren? Volg Portugese les bij het NTI!

Wil je je in Portugal of Brazilië verstaanbaar maken? Schrijf je dan nu in voor de cursus Portugees voor beginners van het NTI! Veel West-Europese ondernemers richten hun aandacht op Portugal waardoor de Portugese taal steeds belangrijker wordt. Ook het reusachtige Zuid-Amerikaanse land Brazilië (waar Portugees de voertaal is), wint in economisch opzicht voor West-Europa steeds meer belang. Reden genoeg om te starten met de praktijkgerichte cursus Portugees voor beginners!

Na afloop van de cursus Portugees zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 Portugese woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Wacht niet langer: schrijf je nu in voor Portugees voor beginners!

Inhoud

Snel de taal onder de knie met Portugees voor beginners

De cursus Portugees voor beginners bestaat uit 50 lessen. In de lessen leer je nieuwe woorden, zinnen en begrippen. Bovendien leer je in de lessen steeds iets over het land en over de bewoners, de geschiedenis, de gebruiken en gewoonten en andere bijzonderheden. Het Braziliaans-Portugees wijkt in enkele opzichten iets af van het Europees-Portugees. In de cursus Portugees worden die verschillen uiteraard toegelicht.

Toelating

Volg de cursus Portugees zonder vooropleiding

Om Portugees te leren bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Portugees.

Examen

Studieduur & lesgeld

Portugees voor beginners 1452

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Portugees voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Portugees voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Erg prettige methode om mee te werken. Het wordt stapsgewijs opgebouwd en door het huiswerk dat je erg snel retour ontvangt, kan je jezelf constant controleren. Hierdoor pak je alle stof goed op. Er wordt veel aandacht besteed aan de uitspraak, waardoor je ook daadwerkelijk iets hebt aan je geleerde stof.

Ik vind Portugees een geweldige talencursus. Ik leer op een interessante manier om me fatsoenlijk te kunnen redden in Portugal. Het studiemateriaal is overzichtelijk en gemakkelijke te maken. De onderwerpen zijn altijd interessant en de lerares reageert altijd snel op vragen en huiswerk.

Bekijk alle ervaringen