Nieuws

 • NTI Zakelijk opnieuw CEDEO-erkend met de beste score ooit!

  18 januari 2021 Geplaatst in: Algemeen

  De CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit.

 • Fijne feestdagen en een gezond 2021!

  22 december 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Hopelijk was 2020, ondanks alle gebeurtenissen, een gelukkig en succesvol jaar voor u persoonlijk en voor uw organisatie. Bij NTI Zakelijk kunnen we terugkijken op een jaar met veel nieuwe projecten en samenwerkingen.

 • Corona-update: alle opleidingen gaan gewoon door

  14 december 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Bij NTI werken wij er hard aan om ons onderwijs zoveel mogelijk als gebruikelijk door te laten gaan. Gelukkig kunnen vrijwel al onze opleidingen gewoon van start en kunnen onze studenten grotendeels door met hun studie. Hier lees je de belangrijkste wijzigingen.

 • NTI is ISO 27001-gecertificeerd!

  11 november 2020 Geplaatst in: Algemeen

  NTI is opnieuw ISO-gecertificeerd. Na onze ISO 9001-certificering voor kwaliteitsmanagement, hebben wij nu ook het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging en privacy.

 • Heeft u uw opleidingsbudget al gebruikt?

  02 november 2020 Geplaatst in: Algemeen

  In Nederland is er een grote groep professionals die geen gebruik maakt van zijn of haar opleidingsbudget. Dat is jammer, want met dit budget investeert u in uzelf. Veel opleidingsbudgetten vervallen per 1 januari a.s. Laat uw opleidingsbudget niet verloren gaan en schrijf zo snel mogelijk in voor een van de Flexibele (online) Opleidingen van NTI Zakelijk!

 • Nieuwe maatwerkopleiding Online Marketeer

  25 september 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Gezien bij RTL op TV bij ‘Zo kan het ook!’?

 • NTI Zakelijk komt op TV bij ‘Zo kan het ook'

  23 september 2020 Geplaatst in: Algemeen

  In een aantal uitzendingen besteedt het RTL-programma ‘Zo kan het ook’ aandacht aan het maatwerk opleidingstraject Online/Digital professional van Adviesbureau van Mil, uitgevoerd in samenwerking met NTI Zakelijk.

 • MBO Keuzedelen nu ook als losse cursus te volgen

  10 augustus 2020 Geplaatst in: MBO

  Wie een volledige mbo-opleiding volgt, kan zich met een mbo keuzedeel verdiepen in een bepaalde beroepsvaardigheid. Bij NTI kun je deze keuzedelen nu ook los volgen!

 • Wees slim en vraag de SLIM-subsidie aan!

  03 augustus 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Werkgevers in het MKB kunnen nu gebruikmaken van de SLIM-regeling. Wilt u investeren in de groei en ontwikkeling van uw werknemers? Kijk dan hier wat de SLIM-subsidie voor u kan betekenen. Aanvragen kan alleen in september dus wacht niet te lang.

 • Volg een gratis les Spaans op Spotify!

  23 juni 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Onze cursus Spaans voor beginners is helemaal vernieuwd! Om alvast in de stemming te komen en jouw Spaanse uitspraak te oefenen, hebben we voor jou een leuke luisterles op Spotify.

1 2 3 4