Nieuws

 • Volg een gratis les Spaans op Spotify!

  23 juni 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Onze cursus Spaans voor beginners is helemaal vernieuwd! Om alvast in de stemming te komen en jouw Spaanse uitspraak te oefenen, hebben we voor jou een leuke luisterles op Spotify.

 • Leer door in de Metaal & Techniek

  06 mei 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Werknemers in de Metaal & Techniek kunnen nu gratis een scholingsvoucher ter waarde van €1.500 aanvragen bij FNV Metaal. Wil jij graag een nieuwe cursus of opleiding volgen? Lees dan hier wat de scholingsvoucher voor jou kan betekenen. Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar. 

 • Studeren tijdens corona: dit zijn de cijfers én ervaringen

  08 april 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Studeren tijdens de coronacrisis vraagt om creatieve oplossingen. We werken hard aan alternatieven voor bijvoorbeeld examens, praktijkdagen en afstudeergesprekken. Bekijk de cijfers en lees het verhaal van een van de eerste digitaal afgestudeerde studenten.

 • Lerarenbeurs: subsidie voor een NTI-opleiding

  06 april 2020 Geplaatst in: Algemeen, HBO, MBA

  Wilt u de vakkennis van uw docenten uitbreiden? Leraren in het primair- voortgezet-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen bij DUO een Lerarenbeurs aanvragen. Hiermee kunnen zij subsidie ontvangen voor een HBO bachelor- of masteropleiding van NTI.

 • Corona-update: alle opleidingen gaan gewoon door

  20 maart 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Bij NTI werken wij er hard aan om ons onderwijs zoveel mogelijk als gebruikelijk door te laten gaan. Gelukkig kunnen vrijwel al onze opleidingen gewoon van start en kunnen onze studenten grotendeels door met hun studie. Hier lees je de belangrijkste wijzigingen.

 • NTI biedt gratis e-learning tools voor alle docenten in Nederland

  16 maart 2020 Geplaatst in: Algemeen

  NTI, als specialist in FlexibelStuderen®, biedt alle docenten in Nederland een fantastisch hulpmiddel aan voor online lesgeven, de NTI Toolbox.

 • In gesprek met CEO Women’s Sports Agency Angela Verdoes

  11 maart 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Over studeren voor topsporters, de opkomst van vrouwenvoetbal en haar werk als manager voor een aantal Oranje Leeuwinnen.

 • Wees slim en vraag de SLIM-subsidie aan!

  17 februari 2020 Geplaatst in: Algemeen

  Werkgevers in het MKB kunnen nu gebruikmaken van de SLIM-regeling. Wilt u investeren in de groei en ontwikkeling van uw werknemers? Kijk dan hier wat de SLIM-subsidie voor u kan betekenen. Aanvragen kan alleen in maart dus wacht niet te lang.

 • NTI eerste opleider met erkende deeltijd HBO Journalistiek!

  11 februari 2020 Geplaatst in: Algemeen, HBO

  Recentelijk heeft de NVAO de HBO Bacheloropleiding Journalistiek van Hogeschool NTI onder de loep genomen. Met trots kunnen wij mededelen dat de accreditatie gehaald is en we daarmee de eerste zijn met een erkende deeltijdopleiding HBO journalistiek

 • Samenwerking NTI Zakelijk met Politievakbond ACP

  21 januari 2020 Geplaatst in: Algemeen

  De ACP is dé politievakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die een bijdrage wil leveren aan een gezond en veilig politievak. Scholing speelt hierin een belangrijke rol. De samenwerking met NTI Zakelijk biedt leden het voordeel om naast hun drukke baan flexibel en voordelig te studeren bij NTI met een keuze uit meer dan 600 opleidingen.

1 2 3