Nieuws

 • NTI Zakelijk staat op de KindStart beurs voor Professionals in de Kinderopvang

  28 september 2018 Geplaatst in: Algemeen

  NTI Zakelijk staat dit jaar op de KindStart Beurs 2018. De KindStart beleefbeurs is de beurs voor professionals in de kinderopvang. Hier kunt u gratis twee dagen lang kennis opdoen, u laten inspireren en de nieuwigheden in de markt beleven.

 • SectorplanPlus: subsidie voor werkgevers in Zorg en Welzijn

  11 september 2018 Geplaatst in: Algemeen

  In de sector Zorg en Welzijn zijn goedopgeleide professionals hard nodig. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt daarom de overheidssubsidie SectorplanPlus beschikbaar.

 • Nieuwe opleiding voor verplichte functie in kinderopvang

  01 augustus 2018 Geplaatst in: Algemeen, HBO

  Het voortdurend blijven ontwikkelen van medewerkers in de kinderopvang is van groot belang, zeker sinds de nieuwe wet IKK van kracht is. NTI Zakelijk biedt een passende, branche-erkende, opleiding voor een nieuwe verplichte functie in de kinderopvang.

 • Daarom werkt NTI Zakelijk met het Blended Learning-leerconcept

  10 juli 2018 Geplaatst in: Algemeen

  Vroeger leerden we op school. In een klas. Uit een boek. Maar nu zijn er veel meer mogelijkheden om kennis tot je te nemen en je vaardigheden te ontwikkelen. NTI Zakelijk maakt gebruik van het unieke Blended Learning-leerconcept.

 • Richt scholingsregelingen in met NTI Zakelijk en Tiptrack

  19 april 2018 Geplaatst in: Algemeen

  Steeds meer bedrijfssectoren, opleidings- en ontwikkelingsfondsen en bedrijven maken cao- of andere persoonlijke ontwikkeling afspraken over een persoonlijk opleidingsbudget van een vast bedrag per jaar tussen de 500 EUR en 2500 EUR. Zo’n budget draagt bij aan het bevorderen van eigenaarschap en de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Om medewerkers te faciliteren in het gebruik maken van hun persoonlijke ontwikkelbudgetten werkt NTI Zakelijk o.a. samen met Tiptrack.

 • Subsidie taalvaardigheid verlengd

  04 april 2018 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

  De subsidieregeling voor werkgevers ‘Tel mee met Taal’ wordt met één jaar verlengd tot en met eind 2019! Doe nu een aanvraag voor uw werknemers!

 • Meer banen op mbo-niveau

  19 februari 2018 Geplaatst in: MBO

  Wilt u een MBO-opleiding volgen? Dan is dit uw kans! Werkgevers staan te springen om mbo’ers en het aantal mbo-vacatures is dan ook sterk aan het toenemen.

 • Meer banen in de kinderopvang

  16 januari 2018 Geplaatst in: Algemeen

  Het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat stijgt en daardoor zijn er meer banen voor Pedagogisch medewerkers. Goed nieuws dus als u graag in de kinderopvang wilt werken.

 • Beoordeling HBO Integrale Veiligheid door de NVAO

  16 januari 2018 Geplaatst in: HBO

  Recentelijk heeft de NVAO de HBO Bacheloropleiding Integrale Veiligheid van Hogeschool NTI onder de loep genomen. Met trots kunnen wij mededelen dat het eindoordeel van de NVAO zeer positief is.

 • Subsidie taalvaardigheid

  09 november 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Van januari t/m juli 2018 kunt u een aanvraag doen voor de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’. Een taalscholing-programma voor uw medewerkers. Met deze subsidie willen de ministeries OCW, SZW en VWS u stimuleren te investeren in de taalvaardigheid van uw medewerkers. Investeren in medewerkers is immers investeren in het eigen bedrijf. Met de subsidie kunt u tot 67% van de kosten van het taaltraject vergoed krijgen.

1 2 3 4 5 6