Nieuws

 • Beoordeling HBO Integrale Veiligheid door de NVAO

  16 januari 2018 Geplaatst in: HBO

  Recentelijk heeft de NVAO de HBO Bacheloropleiding Integrale Veiligheid van Hogeschool NTI onder de loep genomen. Met trots kunnen wij mededelen dat het eindoordeel van de NVAO zeer positief is.

 • Meer banen in de kinderopvang

  16 januari 2018 Geplaatst in: Algemeen

  Het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat stijgt en daardoor zijn er meer banen voor Pedagogisch medewerkers. Goed nieuws dus als u graag in de kinderopvang wilt werken.

 • Subsidie taalvaardigheid

  09 november 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Van januari t/m juli 2018 kunt u een aanvraag doen voor de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’. Een taalscholing-programma voor uw medewerkers. Met deze subsidie willen de ministeries OCW, SZW en VWS u stimuleren te investeren in de taalvaardigheid van uw medewerkers. Investeren in medewerkers is immers investeren in het eigen bedrijf. Met de subsidie kunt u tot 67% van de kosten van het taaltraject vergoed krijgen.

 • Leerrekening vervangt fiscale aftrekpost voor scholingskosten

  13 oktober 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Uit de plannen van het nieuwe kabinet blijkt dat er meer aandacht uit zal gaan naar het levenlang-lerenbeleid, met de nodige maatregelen. De fiscale aftrekpost voor scholingskosten wordt vervangen door een individuele leerrekening voor alle Nederlanders met een startkwalificatie. 

 • Unieke samenwerking met kinderopvangorganisatie CompaNanny

  11 september 2017 Geplaatst in: Algemeen

  3663 Kinderpsychologie 1 NTI Zakelijk heeft in samenwerking met Kinderopvangorganisatie CompaNanny een exclusief leer- en ontwikkelingsprogramma ontwikkeld zodat de organisatie zelf mensen op kan leiden. Een groep van twaalf trainees is gestart aan het twee jaar durende Future Leaders Program. Hiermee wordt ingespeeld op de groeiende krapte op de arbeidsmarkt.

 • Leen je HBO-studiekosten bij DUO tegen gunstige voorwaarden

  31 augustus 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Wil jij een wettelijk erkende opleiding HBO Associate DegreeHBO Bachelor of Master bij NTI volgen? Goed nieuws! Dankzij een overheidsregeling kun jij onder zeer gunstige voorwaarden een studielening bij DUO krijgen. 

 • Voldoet u aan de aangescherpte Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang?

  11 augustus 2017 Geplaatst in: Algemeen

  basisopleiding pedagogische medewerker kinderopvang Per 1 januari 2018 wordt de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (Wet IKK) aangescherpt, met als doel de kwaliteit binnen de kinderopvang te verhogen. De nieuwe maatregelen kunnen van invloed zijn op uw organisatie. Zo komen er strengere eisen omtrent de vaardigheden en educatie van pedagogisch medewerkers.

 • HBO SPH en MWD: Subsidie tot €10.000

  08 augustus 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Door een subsidieregeling kunt u de hbo bacheloropleidingen Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening bij NTI met € 10.000,- korting volgen. Voorwaarde is dat u nog geen bachelor- of masterdiploma in het reguliere onderwijs behaald hebt. 

 • Samenwerking met Goede Doelen Nederland

  23 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Is uw organisatie aangesloten bij brancheorganisatie Goede Doelen Nederland? Dan profiteren al uw medewerkers nu van kortingen tot wel 10%. Op een Cursus, MBO- of HBO-opleiding naar keuze. Waarom? Omdat NTI Zakelijk het belangrijk vindt dat medewerkers van goede doelen zich (betaalbaar) blijven ontwikkelen.

 • CEDEO-erkenning met 2 jaar verlengd

  08 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen

  Opnieuw is NTI Zakelijk erkend door CEDEO. Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit. Deze week ontvingen wij de zeer positieve uitlag. Van onze klanten geeft 97,8% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over ons maatwerk. 96,6% geeft aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over onze open inschrijvingen. Onze hoogste score ooit.

1 2 3 4 5 6