NTI Zakelijk is op woensdag 8 november aanwezig op het Kindcentrumcongres in Bussum!

NTI Zakelijk is de ideale partner om uw personeel verder op te leiden in de kinderopvang. De kwaliteit binnen de kinderopvang is van groot belang voor zowel medewerkers als de overheid, en NTI Zakelijk draagt hier actief aan bij.

Wij ondersteunen professionals in de kinderopvang met cursussen, trainingen en opleidingen. Zo bent u goed voorbereid en ingespeeld op alle ontwikkelingen in de branche conform de wet IKK. Onze opleidingen zijn effectief, praktijkgericht en uitstekend te combineren met een baan. Wij bieden onze opleidingen aan volgens het unieke en flexibele Blended Learning onderwijsconcept. Uw medewerker volgt de opleiding grotendeels online en wordt op afstand begeleid door een mentor en een docent. De opleiding kan op elk moment gestart worden en op het tempo van uw medewerker gevolgd worden. Neem een kijkje in ons opleidingsaanbod. Wij helpen u graag om een passende opleiding te vinden voor uw medewerkers.

We zijn trots op de Kinderopvang en onze klanten in de kinderopvang en blijven ons inzetten voor de verdere verbetering van de kinderopvang in Nederland! We kijken er enorm naar uit om onze opleidingsmogelijkheden op 8 november met u te bespreken op het Kindcentrumcongres. Kom langs en praat met ons team om te ontdekken hoe we uw organisatie verder kunnen helpen!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen, klik hier

Kindcentrumcongres
SPANT! | Bussum, 8 november 2023

Meer informatie