Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Chinees leren spreken, lezen en schrijven

Heb jij interesse in de Chinese taal en cultuur? Wil jij in je eigen tempo Chinees leren spreken, lezen en schrijven? Dan is de cursus Chinees echt iets voor jou! Na afloop van deze cursus beheers jij de basiskennis van het Mandarijn. Daarmee kun je overal in China terecht. Je kent dan 340 karakters, wat overeenkomt met een woordenschat van 800 woorden. Hiermee kun je eenvoudige gesprekken voeren, brieven schrijven en algemene teksten lezen. Enthousiast? Lees dan snel verder en kom meer te weten over de cursus Chinees.

Voor wie?

De cursus Chinees is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de Chinese taal en cultuur. Na afloop van de cursus Chinees ben jij in staat om op basisniveau te lezen, schrijven en praten in het Mandarijn, ofwel het algemeen beschaafd Chinees.

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Chinees voor beginners is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Je ontvangt ook een studiehandleiding, waarin precies staat wat je moet doen. Gemakkelijker kan niet!

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Chinees?

De cursus Chinees voor beginners is volledig op de praktijk gericht. Iedere les begint met een overzicht van twintig nieuwe karakters. Deze karakters leer je in vier verschillende stijlen lezen en zelf tekenen (kalligraferen). De lessen bevatten oefeningen die je aan de hand van geluidsmateriaal helpen bij je uitspraak. In de cursus Chinees wordt gebruik gemaakt van het Pinyin. Een transcriptiesysteem dat Chinese klanken omzet in een goed leesbaar westers alfabet. Het Chinees leer je op de moderne manier, van links naar rechts, door middel van onder meer:

  • Uitspraakoefeningen
  • Karakteroefeningen
  • Nieuwe woorden
  • Invuloefeningen
  • Chinees alfabet

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Chinees

Voor de cursus Chinees heb je geen bepaalde vooropleiding of voorkennis nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor eventuele vragen en het corrigeren van je huiswerk.

Examen

Studieduur & lesgeld

Chinees voor beginners 1503

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Chinees voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Chinees voor beginners
4 sterren - gebaseerd op 8 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Hele leuke cursus voor als je aan 'eens iets anders' toe bent. Is goed toegankelijk voor de beginner in de chinese taal. Na een paar lessen kon ik al een chinees aanspreken, ze vinden dat heel erg leuk als je dat probeert. Je kan je eigen tijd indelen, voor mezelf betekent dat ik me niet helemaal aan het schema gehouden heb omdat ik het de ene week drukker ben dan de andere. Ik vind alleen de discman van niet zo'n goede kwaliteit.

Krijg dmv deze opleiding een goed inzicht in de Chinese taal en al de fantastische Chinese gebruiken.

Bekijk alle ervaringen