Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer snel de Marokkaanse taal met de cursus Marokkaans!

Wil je Marokkaans Arabisch leren spreken, de taal die de meeste Marokkanen in Nederland en Vlaanderen spreken? Volg dan de cursus Marokkaans van het NTI en verdiep je in de omgangstaal van het gebied rond de steden Rabat, Meknes en Fes! Deze cursus Marokkaans is geschikt voor iedereen die om privé- of beroepsredenen snel en op een praktische wijze de taal wil leren verstaan en spreken.

Na afronding van deze cursus Marokkaans kun je in het Marokkaans een eenvoudig gesprek over alledaagse onderwerpen voeren. Schrijf je dus snel in voor de cursus Marokkaans en verruim je horizon!

Inhoud

Cursus Marokkaans: spreek- en luistervaardigheid

De cursus Marokkaans voor beginners is voornamelijk gericht op spreek- en luistervaardigheid, aangezien het Marokkaans voornamelijk een spreektaal is. De thema’s die worden behandeld tijdens de cursus Marokkaans zijn:

 • Kennismaking
 • Sociale omgang
 • Wonen en huisvesting
 • Eten en drinken
 • Een taal leren
 • Werk en beroepen
 • Onderwijs en opvoeding
 • Ziekte en gezondheidszorg

In deze cursus Marokkaans wordt de taal weergegeven met het Latijnse alfabet. Omdat het hier om een spreektaal gaat, bestaat het huiswerk alleen uit gesproken opdrachten. De volledige tekst van de lessen staat op een cd-rom. Je kunt dus de cursus Marokkaans volgen waar je maar wilt.

Toelating

Volg de cursus Marokkaans zonder vooropleiding

Om de cursus Marokkaans te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Marokkaans.

Examen

Studieduur & lesgeld

Marokkaans voor beginners 1445

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 101,00 € 67,00 € 50,50
Nu met 50% korting € 50,50 € 33,50 € 25,25
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Marokkaans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company