Welkom bij NTI Zakelijk

#1 #2

De ideale opleidingspartner binnen de kinderopvangbranche!

NTI Zakelijk is al jarenlang dé opleidingspartner binnen de kinderopvang. De kwaliteit binnen de kinderopvang is voor zowel medewerkers als de overheid en NTI Zakelijk van groot belang. Door samen te werken met de kinderopvangbranche ontwikkelen wij actuele, op de praktijkgerichte en geaccrediteerde opleidingen.

Voordelen van NTI Zakelijk voor de kinderopvang

  • Altijd up to date m.b.t de wet IKK
  • Geaccrediteerde opleidingen
  • Actueel en praktijkgericht
  • Maatwerk- en incompany opleidingstrajecten

Het vertrouwde adres voor cursussen en opleidingen:

NTI Zakelijk ondersteunt professionals in de kinderopvang met cursussen, trainingen en opleidingen, zodat ze goed voorbereid zijn en kunnen inspelen op alle ontwikkelingen in de branche volgens de wet IKK. Onze opleidingen zijn effectief, praktijkgericht en uitstekend te combineren met een baan. We bieden onze opleidingen aan volgens het unieke en flexibele Blended Learning onderwijsconcept. Uw medewerker volgt de opleiding grotendeels online en wordt op afstand begeleid door een mentor en een docent. De opleiding kan op elk moment worden gestart en in het tempo van uw medewerker worden gevolgd. Neem een kijkje in ons opleidingsaanbod. We helpen u graag om een passende opleiding te vinden voor uw medewerkers.

Bekijk ons opleidingsaanbod

Heeft u vragen?

Wij geven graag, samen met u, invulling aan de scholingsbehoeften binnen uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop of bel 088 1630 600. 

Contact

Groeien binnen de kinderopvangbranche

Ongeacht uw carrièrepad of ambities, bij NTI Zakelijk hebben we de juiste opleiding voor u. In het overzicht hiernaast vind u de verschillende opleidingen, gerangschikt op het niveau waarop ze zich bevinden. Of u nu wilt starten met werken binnen de kinderopvang, wilt doorgroeien, zij-instromer bent, of hogerop wilt, we hebben altijd een passende optie beschikbaar:

  • Voor diegenen die willen starten met werken binnen de kinderopvang, bieden we specifieke kinderopvang opleidingen op mbo-niveau. Deze opleidingen bieden een solide basis om in de kinderopvang te beginnen. 
  • Als u wilt doorgroeien kan een kinderopvang cursus een passende keuze zijn. Deze cursussen zijn ontworpen om uw vaardigheden en kennis te verbeteren en zo uw carrière te bevorderen.
  • Als u hogerop wilt en leidinggevende of gespecialiseerde rollen ambieert, bieden we ook kinderopvang opleidingen op hbo-niveau.
  • Voor zij-instromers in de kinderopvang hebben we speciale zij-instroom kinderopvang opleidingen beschikbaar. Deze opleidingen zijn bedoeld voor diegenen met ervaring in andere vakgebieden die een overstap willen maken naar de kinderopvang.

 

 

Bekijk hieronder welke van deze opleidingen wij aanbieden.

Starten binnen de kinderopvang

Doorgroeien binnen de kinderopvang

Hogerop binnen de kinderopvang

Maatwerk- en incompany opleidingstrajecten

NTI Zakelijk verzorgt individuele opleidingstrajecten en maatwerkoplossingen voor uw werknemers. Wilt u meerdere werknemers opleiden of heeft u specifieke wensen? Maatwerk- en incompany opleidingstrajecten zijn dan een mogelijkheid. Wij maken een zorgvuldige analyse van de behoeften binnen uw organisatie. Ervaren docenten met praktijkervaring verzorgen op maat aanvullende online of klassikale lessen. Het is ook mogelijk om bedrijfsspecifieke content in het lesprogramma te integreren, wat bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers in het vakgebied. We nemen u graag mee in ons succesvolle maatwerktraject bij het Meander MC in Amersfoort. Klik hier.

Wij hebben ook een portal opleidingsaanbod. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Uniek “Blended Learning” onderwijsconcept

NTI Zakelijk, een onderdeel van NTI, biedt opleidingen aan volgens het unieke en flexibele "Blended Learning" onderwijsconcept. Naast traditionele studieboeken wordt de lesstof in een persoonlijke digitale leeromgeving aangeboden. Studenten volgen de opleiding grotendeels online, op hun eigen tempo, en worden op afstand begeleid door een mentor en een docent.

Over NTI Zakelijk

NTI Zakelijk, onderdeel van NTI, is het snelst groeiende opleidingsinstituut voor bedrijven in Nederland. Met ruim 850 opleidingen is er altijd een opleiding die bij uw medewerker past. Meer weten over de voordelen?

De voordelen van NTI zakelijk