Wij zijn trots op ons succesvolle maatwerktraject met het Meander MC Amersfoort!

Merkt u ook dat de instroom vanuit de reguliere opleiders niet meer toereikend is om het aantal vacatures voor doktersassistenten op te vullen? Of dat jonge stagiaires vaak na het afronden van de mbo-opleiding verder willen studeren waardoor het tekort aan doktersassistenten een probleem blijft? Wellicht is een aanvullend maatwerktraject in samenwerking met NTI iets voor uw ziekenhuis, praktijk of polikliniek. Marjolijn Oldenhof, Praktijkopleider Centrum voor Medische Zorg bij het Meander MC, vertelt er graag iets meer over:

Zelf werven en opleiden

Hoe werkt het? U werft kandidaten die wél de juiste competenties hebben maar niet het vereiste diploma. Samen met NTI leidt u in uw eigen ziekenhuis de kandidaten in korte tijd op. Via het blended learning onderwijsconcept van NTI behalen de kandidaten het erkende diploma MBO Doktersassistent en kunnen ze direct op één van de poli’s in het ziekenhuis aan de slag.
De kandidaten, vaak herintreders of omscholers, zijn gemotiveerd en vinden het prettig het opleidingstraject voor een groot deel digitaal te kunnen volgen met aanvullende praktijklessen op locatie in het eigen ziekenhuis. Dit zodat ze privé goed kunnen blijven combineren met de opleiding die ze volgen. En dat werkt! In de afgelopen 4 jaar hebben we ruim 50 doktersassistenten opgeleid via dergelijke maatwerktrajecten. En daar zijn we best trots op!

Bent u ook geïnteresseerd in één van onze maatwerk trajecten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met Ayla Kroet-Aytug, accountmanager NTI Zakelijk tel: 06-30450899 of via Zakelijk@nti.nl