Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Volg de cursus Zweeds voor beginners van het NTI!

Wil jij je in Zweden verstaanbaar maken? Dan is de cursus Zweeds van het NTI perfect voor jou. Kenmerkend voor het Zweeds is de zangerige klank, die wordt veroorzaakt door het tweede (muzikaal) accent. Het is vooral die uitspraak waaraan we bij deze NTI-cursus Zweeds veel aandacht besteden.

Na afloop van de cursus Zweeds zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1500 Zweedse woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je dus snel in voor de cursus Zweeds!

Inhoud

Wat leer ik?

Je leert tijdens de cursus Zweeds in betrekkelijk korte tijd deze taal in de praktijk te gebruiken, zowel mondeling als schriftelijk. Vanaf het begin ga je gesprekken volgen en zelf voeren. Al na een paar weken ben je in staat je op eenvoudige wijze uit te drukken in alledaagse situaties. Je leert de taal met behulp van geluidsbestanden, ingesproken door mensen die Zweeds als moedertaal hebben. Zo kun je de uitspraak perfect horen zo vaak je maar wilt. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • beleefdheidsvormen
  • maanden, klokkijken en rangtelwoorden
  • vakantieplannen
  • een restaurant bezoeken
  • Zweedse cultuur

Toelating

Je hebt geen vooropleiding nodig voor de cursus Zweeds

Om Zweedse lessen te volgen bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Zweeds.

Examen

Studieduur & lesgeld

Zweeds voor beginners 1504

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Zweeds voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Zweeds voor beginners
4 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ben zeer tevreden over de cursus. Woon in Zweden en kan het geleerde goed toepassen. De pauze tussen de zinnen in, om iets na te spreken, is welliswaar wat kort en ook is het materiaal verouderd (er wordt o.a. over een cassette gesproken(?!) en er wordt nog over 'Duits geld en 'Nederlands' geld gesproken). Maar de stof is relevant, het is begrijpelijk en goed toegankelijk geschreven; je leert er echt iets van. Ook de docent is goed bereikbaar en geeft goede feedback.

Een prima no-nonsens cursus om de taal te leren kennen. De lessen goed opgebouwd en zijn precies lang genoeg.

Bekijk alle ervaringen