Algemeen

  • Nieuwsflits: afgestudeerde HBO'ers vinden binnen no time een baan

    datum: 10 april 2024 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen, HBO

    Ben je bezig met een HBO-opleiding? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want uit onderzoek blijkt dat afgestudeerde HBO-studenten binnen drie maanden een baan vinden, en dat met een goed salaris.

  • Wil je jouw eigen bedrijf starten? Dat kan!

    datum: 7 maart 2024 Geplaatst in: Algemeen

    Droom jij ervan om een creatieve kapperszaak te beginnen? Of ambieer je misschien een carrière als zelfstandig life coach? Wij zijn er om je te begeleiden bij het opzetten van jouw eigen onderneming, waarin jij je hart kwijt kan. Met onze opleidingen vergroot je jouw vakkennis en verwerf je tegelijkertijd alle benodigde vaardigheden om een bloeiend bedrijf op te bouwen.

  • Maak als uitzendorganisatie gebruik van het ‘Nederlands Taalbudget’ van Doorzaam !

    datum: 12 februari 2024 Geplaatst in: Algemeen

    Met een taalopleiding van NTI Zakelijk kan een uitzendorganisatie haar uitzendkracht stimuleren zich te ontwikkelen door te blijven leren. En dit komt de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht ten goede. Beheerst de uitzendkracht de Nederlandse taal onvoldoende? Maak dan als uitzendorganisatie gebruik van het Nederlands Taalbudget Doorzaam en kies een taalopleiding Nederlands bij NTI Zakelijk, dé specialist op het gebied van taalopleidingen.

  • Terugblik op 2023: Trots op onze studenten en business partners!

    datum: 30 januari 2024 Geplaatst in: Algemeen

    We nemen je graag mee langs een paar hoogtepunten van onze samenwerkingen in 2023.

  • Nieuwe opleiding: AI voor beginners

    datum: 15 januari 2024 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal om ons heen worden computersystemen zoals ChatGPT ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Wil jij alles te weten komen over AI? Dan zit je helemaal goed met onze nieuwe opleiding AI voor beginners!

  • 2024: hét jaar om jouw dromen waar te maken!

    datum: 3 januari 2024 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    2024 is aangebroken. Wil jij dit jaar een sterke start maken door je te verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag als goede voornemen eindelijk dat erkend diploma halen? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

  • Dit zijn de 23 populairste opleidingen van 2023

    datum: 14 december 2023 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Het einde van 2023 nadert, een jaar gevuld met talloze succesverhalen van ambitieuze NTI-studenten. Maar het jaar wordt ook gekenmerkt door onze flexibele opleidingen, die je de vrijheid geven om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar welke thuisstudies dit jaar het meest populair waren? We hebben de 23 meest succesvolle opleidingen voor je op een rijtje gezet! ✨

  • Wall of Fame: de succesverhalen van onze studenten

    datum: 20 november 2023 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Pssst, heb je al een kijkje genomen op onze Wall of Fame? De Wall of Fame is een verzamelplaats voor succesverhalen van NTI-studenten. Wij zetten onze studenten graag in de spotlight, omdat het échte doorzetters zijn, vol motivatie. Zij volgen hun dromen, zetten stappen, en nemen de regie in eigen handen. En dat mag gevierd worden!

  • NTI Zakelijk is op woensdag 8 november aanwezig op het Kindcentrumcongres in Bussum!

    datum: 6 november 2023 Geplaatst in: Algemeen

    NTI Zakelijk is de ideale partner om uw personeel verder op te leiden in de kinderopvang. De kwaliteit binnen de kinderopvang is van groot belang voor zowel medewerkers als de overheid, en NTI Zakelijk draagt hier actief aan bij.

  • Ontmoet NTI Zakelijk op HR Live!

    datum: 9 oktober 2023 Geplaatst in: Algemeen

    Op donderdag 12 oktober zijn wij aanwezig tijdens het HR Live event in de Fokker Terminal in Den Haag. Kom jij ook langs? Bezoek onze stand (nr. 8) en meld je aan voor onze workshop!

  • Besteed uw Doorzaam-scholingsvouchers bij NTI Zakelijk!

    datum: 4 september 2023 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    NTI Zakelijk biedt u de mogelijkheid om deze scholingsvouchers in te wisselen voor één van haar vele interessante opleidingen en zo uw uitzendkrachten duurzaam inzetbaar te houden.

  • Vraag dit jaar weer de SLIM-subsidie aan!

    datum: 4 september 2023 Geplaatst in: Algemeen, Algemeen

    Werkgevers in het mkb kunnen gebruikmaken van de SLIM-regeling. Wil jij investeren in de groei en ontwikkeling van je werknemers? Kijk dan hier wat de SLIM-subsidie voor jou kan betekenen!

  • CEDEO-erkenning NTI Zakelijk opnieuw verlengd!

    datum: 16 juni 2023 Geplaatst in: Algemeen

    De CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is opnieuw verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit.

  • Verbeter jouw Nederlands met deze nieuwe cursussen

    datum: 5 juni 2023 Geplaatst in: Algemeen

    Heb jij moeite met de Nederlandse spelling en grammatica? Of wil je jouw schrijfvaardigheid verbeteren? Volg één van de vier nieuwe cursussen en word een kei in Nederlands!

  • Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

    datum: 5 mei 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een erkend mbo-diploma!

  • MBO Sociaal werker meest gezochte mbo-opleiding van dit jaar

    datum: 27 maart 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    In het afgelopen studiejaar zochten toekomstige mbo-studenten het vaakst op de opleiding MBO Sociaal werker. Dat blijkt uit de cijfers van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Vorig studiejaar stond MBO verpleegkundige nog bovenaan. Deze is een plaatsje gezakt naar de tweede plek. De populariteit van MBO Sociaal werker is in lijn met de alsmaar groeiende vraag naar hulpverleners in het sociale domein.

  • Wij zijn trots op ons succesvolle maatwerktraject met het Meander MC Amersfoort!

    datum: 13 maart 2023 Geplaatst in: Algemeen

    Merkt u ook dat de instroom vanuit de reguliere opleiders niet meer toereikend is om het aantal vacatures voor doktersassistenten op te vullen? Of dat jonge stagiaires vaak na het afronden van de mbo-opleiding verder willen studeren waardoor het tekort aan doktersassistenten een probleem blijft? Wellicht is een aanvullend maatwerktraject in samenwerking met NTI iets voor uw ziekenhuis, praktijk of polikliniek. Marjolijn Oldenhof, Praktijkopleider Centrum voor Medische Zorg bij het Meander MC, vertelt er graag iets meer over:

  • Vacature: Groepshulp in de kinderopvang, met betaalde opleiding.

    datum: 28 oktober 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Wil jij graag direct aan de slag in de Kinderopvang maar heb je nog niet het juiste diploma? Dit is je kans!

    Kinderopvang de Schavuiten heeft in samenwerking met NTI Zakelijk de basisopleiding Groepshulp in de Kinderopvang opgezet. Vanuit deze opleiding is het mogelijk om door te groeien naar Pedagogisch Medewerker niveau 3 met een erkend diploma. Lees snel verder en meld je aan via info@deschavuiten.nl

  • Een opleiding volgen onder werktijd | Nieuwe wetgeving

    datum: 4 augustus 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Een nieuwe Europese richtlijn binnen het arbeidsrecht geeft jou als werknemer meer rechten. Je kunt nu een opleiding volgen onder werktijd én de baas betaalt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Check hier wat deze verandering inhoudt en wat dit voor jouw opleiding betekent.

  • Ruim 30 nieuwe opleidingen in ons aanbod

    datum: 23 juni 2022 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Zoek je een opleiding die je helpt aan een beter cv, meer kennis of de juiste skills voor je carrière? Bij NTI heb je nu nog meer keus, want we hebben ruim 30 nieuwe hbo-programma's toegevoegd! Van Social media en Human dynamics tot Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Sociale psychologie. Ook kun je je alvast voorinschrijven voor de nieuwe erkende HBO Bachelor Social work! Check de nieuwe opleidingen en studeer in je eigen tempo!

  • Scholingsvouchers van Doorzaam voor uw uitzendkracht: besteed deze scholingsvouchers bij NTI Zakelijk!

    datum: 13 mei 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Voor uitzendorganisaties die hun uitzendkrachten voor korte en lange termijn breder duurzaam inzetbaar wensen te houden in een flexibele of vaste arbeidsrelatie, stelt Doorzaam  scholingsvouchers beschikbaar.

  • Gratis scholingsvouchers van SFPB voor jou als beveiliger – volg een opleiding bij NTI Zakelijk!

    datum: 19 april 2022 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    Wil jij je als beveiliger graag verder ontwikkelen, door middel van een training, cursus of mbo-opleiding? Vraag dan nu de gratis scholingsvoucher van Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) aan ter waarde van maximaal €2.000.  

  • Steeds meer studenten kiezen voor een Associate degree

    datum: 1 april 2022 Geplaatst in: Algemeen, HBO, Algemeen

    Steeds meer studenten kiezen voor tweejarige hbo-opleidingen, meldt Vereniging Hogescholen (8 oktober 2021). Ook bij NTI is deze trend duidelijk zichtbaar. Het aantal aanmeldingen voor Associate degrees is bij NTI zelfs met 50% gestegen het afgelopen jaar!

  • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

    datum: 30 maart 2022 Geplaatst in: Algemeen

    De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

  • Hoge korting voor NTI-studenten op software, hardware en meer via Surfspot!

    datum: 6 januari 2022 Geplaatst in: Algemeen

    Als student van NTI krijg jij nu hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten.

  • Subsidie Praktijkleren voor de derde leerweg!

    datum: 6 januari 2022 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    Heeft u een stageplek of werkleerplaats in uw bedrijf? Kijk dan of u gebruik kunt maken van de tijdelijke subsidieregeling Praktijkleren in de derde leerweg voor mbo! De overheid trekt hiervoor in 2022 speciaal €25,5 miljoen uit.

  • Word jij onze nieuwe accountmanager?

    datum: 8 juni 2021 Geplaatst in: Algemeen

    NTI Zakelijk zoekt een enthousiaste accountmanager ter versterking van het team. 

  • Samenwerking NTI Zakelijk met CareAbout

    datum: 8 juni 2021 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    NTI en CareAbout zijn een unieke samenwerking gestart. In de samenwerking biedt NTI studenten MBO Doktersassistent een stageplek aan bij CareAbout en als de stage goed verloopt, een baan!

  • MBO studenten volgen speciale vaccinatietraining

    datum: 16 maart 2021 Geplaatst in: Algemeen

    300 NTI studenten van de opleidingen MBO Doktersassistent, Verzorgende IG en Verpleegkundige volgen een speciale vaccinatietraining voor het Covid-19 vaccin.

  • NTI Zakelijk opnieuw CEDEO-erkend met de beste score ooit!

    datum: 18 januari 2021 Geplaatst in: Algemeen

    De CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit.

  • Fijne feestdagen en een gezond 2021!

    datum: 22 december 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Hopelijk was 2020, ondanks alle gebeurtenissen, een gelukkig en succesvol jaar voor u persoonlijk en voor uw organisatie. Bij NTI Zakelijk kunnen we terugkijken op een jaar met veel nieuwe projecten en samenwerkingen.

  • Nieuwe maatwerkopleiding Online Marketeer

    datum: 25 september 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Gezien bij RTL op TV bij ‘Zo kan het ook!’?Nieuwe maatwerkopleiding van NTI ZakelijkOnline Marketeer/Digital Professional

  • NTI Zakelijk komt op TV bij ‘Zo kan het ook'

    datum: 23 september 2020 Geplaatst in: Algemeen

    In een aantal uitzendingen besteedt het RTL-programma ‘Zo kan het ook’ aandacht aan het maatwerk opleidingstraject Online/Digital professional van Adviesbureau van Mil, uitgevoerd in samenwerking met NTI Zakelijk.

  • Volg een gratis les Spaans op Spotify!

    datum: 23 juni 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Onze cursus Spaans voor beginners is helemaal vernieuwd! Om alvast in de stemming te komen en jouw Spaanse uitspraak te oefenen, hebben we voor jou een leuke luisterles op Spotify.

  • Leer door in de Metaal & Techniek

    datum: 6 mei 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Werknemers in de Metaal & Techniek kunnen nu gratis een scholingsvoucher ter waarde van €1.500 aanvragen. Wil jij graag een nieuwe cursus of opleiding volgen? Lees dan hier wat de scholingsvoucher voor jou kan betekenen. Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar. 

  • NTI biedt gratis e-learning tools voor alle docenten in Nederland

    datum: 16 maart 2020 Geplaatst in: Algemeen

    NTI, als specialist in FlexibelStuderen®, biedt alle docenten in Nederland een fantastisch hulpmiddel aan voor online lesgeven, de NTI Toolbox.

  • In gesprek met CEO Women’s Sports Agency Angela Verdoes

    datum: 11 maart 2020 Geplaatst in: Algemeen

    Over studeren voor topsporters, de opkomst van vrouwenvoetbal en haar werk als manager voor een aantal Oranje Leeuwinnen.

  • Samenwerking NTI Zakelijk met Politievakbond ACP

    datum: 21 januari 2020 Geplaatst in: Algemeen

    De ACP is dé politievakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die een bijdrage wil leveren aan een gezond en veilig politievak. Scholing speelt hierin een belangrijke rol. De samenwerking met NTI Zakelijk biedt leden het voordeel om naast hun drukke baan flexibel en voordelig te studeren bij NTI met een keuze uit meer dan 600 opleidingen.

  • € 2.500,- subsidie voor krapteberoepen

    datum: 2 oktober 2019 Geplaatst in: Algemeen

    Bent u werkzoekende en wilt u zich laten (om)scholen naar een beroep met maximale kans op een baan? Maak dan gebruik van de subsidieregeling van UWV voor krapteberoepen.

  • NTI Zakelijk is opnieuw CEDEO-erkend!

    datum: 15 mei 2019 Geplaatst in: Algemeen

    Opnieuw is NTI Zakelijk erkend door CEDEO.

  • NTI Zakelijk staat in MT Magazine!

    datum: 13 december 2018 Geplaatst in: Algemeen

    NTI Zakelijk staat in MT Magazine: Flexibel onderwijs werkt!

  • 1 op de 5 volwassenen volgt onderwijs

    datum: 10 december 2018 Geplaatst in: Algemeen

    In 2017 volgde bijna 20% van de volwassenen tussen de 25 en 65 jaar in Nederland enige vorm van scholing. Nederland presteert in vergelijking met andere EU-landen goed als het gaat om 'leven lang leren'. 

  • Nieuwe opleiding voor verplichte functie in kinderopvang

    datum: 1 augustus 2018 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Het voortdurend blijven ontwikkelen van medewerkers in de kinderopvang is van groot belang, zeker sinds de nieuwe wet IKK van kracht is. NTI Zakelijk biedt een passende, branche-erkende, opleiding voor een nieuwe verplichte functie in de kinderopvang.

  • Daarom werkt NTI met het Blended Learning-leerconcept

    datum: 10 juli 2018 Geplaatst in: Algemeen

    Vroeger leerden we op school. In een klas. Uit een boek. Maar nu zijn er veel meer mogelijkheden om kennis tot je te nemen en je vaardigheden te ontwikkelen. NTI maakt gebruik van het unieke Blended Learning-leerconcept.

  • Richt scholingsregelingen in met NTI Zakelijk en Tiptrack

    datum: 19 april 2018 Geplaatst in: Algemeen

    Steeds meer bedrijfssectoren, opleidings- en ontwikkelingsfondsen en bedrijven maken cao- of andere persoonlijke ontwikkeling afspraken over een persoonlijk opleidingsbudget van een vast bedrag per jaar tussen de 500 EUR en 2500 EUR. Zo’n budget draagt bij aan het bevorderen van eigenaarschap en de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Om medewerkers te faciliteren in het gebruik maken van hun persoonlijke ontwikkelbudgetten werkt NTI Zakelijk o.a. samen met Tiptrack.

  • Meer banen in de kinderopvang

    datum: 27 december 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Het aantal kinderen dat naar de kinderopvang gaat stijgt en daardoor zijn er meer banen voor Pedagogisch medewerkers. Goed nieuws dus als je graag in de kinderopvang wilt werken.

  • Leerrekening vervangt fiscale aftrekpost voor scholingskosten

    datum: 13 oktober 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Uit de plannen van het nieuwe kabinet blijkt dat er meer aandacht uit zal gaan naar het levenlang-lerenbeleid, met de nodige maatregelen. De fiscale aftrekpost voor scholingskosten wordt vervangen door een individuele leerrekening voor alle Nederlanders met een startkwalificatie. 

  • Vind makkelijk een baan als online marketeer of data-analist

    datum: 12 september 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Bedrijven in de e-commerce hebben moeite om aan nieuwe werknemers te komen. Vooral de vraag naar hoger opgeleid personeel is groot. Wil jij graag werken in de online marketing en inspelen op deze groeiende vraag? NTI biedt unieke korte programma’s (3-12 maanden) op hbo-niveau in dit vakgebied.

  • Unieke samenwerking met kinderopvangorganisatie CompaNanny

    datum: 11 september 2017 Geplaatst in: Algemeen

    NTI Zakelijk heeft in samenwerking met Kinderopvangorganisatie CompaNanny een exclusief leer- en ontwikkelingsprogramma ontwikkeld zodat de organisatie zelf mensen op kan leiden. Een groep van twaalf trainees is gestart aan het twee jaar durende Future Leaders Program. Hiermee wordt ingespeeld op de groeiende krapte op de arbeidsmarkt.

  • Afgestudeerde hbo’ers van deeltijd en duaal snel aan een baan

    datum: 19 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    Wil jij een hbo-opleiding volgen? Goed nieuws! De arbeidsmarktpositie van hbo’ers is steeds beter.

  • Beoordelingen Hogeschool NTI in de Nationale Studenten Enquête 2017

    datum: 16 juni 2017 Geplaatst in: Algemeen, HBO

    De Nationale Studenten Enquête (NSE) is het grootste onafhankelijke studenttevredenheidsonderzoek onder hogescholen en universiteiten. Ook in 2017 heeft Hogeschool NTI hieraan meegedaan. 

  • Speel in op de groeiende woningmarkt met een makelaarsopleiding

    datum: 26 mei 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Het gaat goed met de economie, de huizenprijzen stijgen en de woningmarkt is booming. Voor veel mensen reden om een carrière te starten als makelaar. 

  • CEDEO-erkenning NTI Zakelijk met 2 jaar verlengd

    datum: 8 februari 2017 Geplaatst in: Algemeen

    Opnieuw is NTI Zakelijk erkend door CEDEO. Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit. Deze week ontvingen wij de zeer positieve uitslag. Van onze klanten geeft 97,8% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over ons maatwerk. 96,6% geeft aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over onze open inschrijvingen. Onze hoogste score ooit.