Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

De Griekse taal en cultuur ontdekken? Volg de cursus Grieks!

Het heerlijke klimaat, de schitterende natuur en talloze bezienswaardigheden. Griekenland heeft de toerist veel te bieden. En dan zijn er de Grieken zelf nog, die de bezoeker gastvrij onthalen met smakelijke gerechten. De toerist die de moeite heeft genomen hun taal te leren spreken, kan er zeker van zijn dat hij of zij voorgoed hun hart steelt.

De cursus Grieks van NTI helpt je op weg! Na afloop van de cursus zijn je spreek- en luistervaardigheid van het Nieuwgrieks goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 Griekse woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je dus snel in voor de cursus Grieks voor beginners!

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI?

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI? Bekijk in het filmpje een voorbeeld van de cursus Spaans. Bij de cursus Grieks voor beginners krijg je een vergelijkbaar pakket.

Zo ga je aan de slag met jouw taalcursus

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Grieks voor beginners is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

  • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
  • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
  • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
  • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Wat leer ik?

Met deze praktijkgerichte NTI-cursus Grieks leer je de nieuwe Griekse omgangstaal op een moderne manier, die snel resultaat geeft. In de 48 lessen leer je nieuwe woorden, zinnen en begrippen. De praktijk leert het steeds opnieuw: de combinatie van lezen, luisteren, spreken en schrijven is eenvoudigweg de meest effectieve leermethode. Tijdens de cursus Grieks studeer je met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Na afloop kun je je voorstellen, iemand begroeten, op basisniveau gesprekken aangaan en Grieks schrijven.

Online leeromgeving

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie en alle geluidsbestanden om de stof te oefenen. In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Toelating

Voor de cursus Grieks voor beginners is een vooropleiding niet noodzakelijk

Om de cursus Grieks te volgen bij NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Grieks voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Nieuwgrieks voor beginners 1508

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Studiekosten zijn in veel gevallen aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Onder studiekosten vallen lesgeld, examenkosten en trainingsdagen. Wel is het van belang dat je kunt aantonen dat de studie van betekenis is voor je beroep of carrière. Je komt in aanmerking voor studiekostenaftrek wanneer je scholingsuitgaven een waarde hebben van meer dan € 250,- per jaar, met een maximum van € 15.000,-.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl (particulier; aftrekposten, studiekosten).

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Grieks voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Grieks voor beginners

4.5 sterren - gebaseerd op 3 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Helder opgezette cursus, duidelijke lessen, makkelijk materiaal.

Ik vind het een hele duidelijke studie. Alles wordt goed uitgelegd, je hebt veel herhalingen en de stappen zijn klein waardoor je de stof goed kunt begrijpen en onthouden.

Bekijk alle ervaringen