Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer over de Turkse taal en cultuur

Als je voor je werk of tijdens vakanties veel te maken hebt met Turkije of met Turkse mensen, is het logisch dat je Turks wilt leren. De cursus Turks voor beginners van NTI is in dat geval ideaal voor jou! Om wat meer over de Turkse cultuur te weten te komen, vind je in iedere les aardige wetenswaardigheden over het land en de inwoners van Turkije. Wist je bijvoorbeeld dat tot 1928 de Turkse taal met Arabische letters geschreven werd? Pas daarna voerde Atatürk het Latijnse schrift in, aangevuld met enkele letters voor kenmerkende Turkse klanken. Het Turks is daardoor niet zo moeilijk als je wellicht denkt.

Turks leren; snel en goed

Turks leren lijkt moeilijker dan dat het is. NTI heeft voor jou een praktijkgerichte cursus ontwikkeld waarbij je deze taal in een mum van tijd onder de knie krijgt. Na het afronden van de cursus Turks voor beginners beheers je de Turkse taal en ben je in staat gesprekken te voeren met de lokale bevolking. Je kunt dan vertellen waar je vandaan komt, wie je bent en wat je hobby’s zijn. Je beheerst ruim 1500 Turkse woorden en kunt moeiteloos tijdschriften en kranten lezen. Enthousiast? Schrijf je snel in of vraag de gratis studiegids aan voor meer informatie. 

Inhoud

Turks voor beginners: de Turkse taal leren lezen, spreken en schrijven

De praktijkgerichte cursus Turks voor beginners brengt je van het allereerste begin tot een goede Turkse taalvaardigheid. Tijdens de lessen leer je nieuwe woorden, zinnen en begrippen. Stap voor stap leer je nieuwe woorden en uitdrukkingen met behulp van korte verhalen. Alle geleerde woorden verwerk je vervolgens in lees-, spreek- en schrijfoefeningen. Je leert deze woorden vanzelf in zinsverband, waardoor je steeds langere teksten kunt lezen. Uiteraard oefen je hierbij ook steeds het schrijven en uitspreken. Dankzij deze combinatie leer je de Turkse taal sneller en beter!

Toelating

Turks leren zonder vooropleiding

Om Turkse lessen te volgen bij het NTI is een speciale vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij jouw ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Turks voor beginners.

Examen

Studieduur & lesgeld

Turks voor beginners 1450

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Turks voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Turks voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 4 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Erg informatieve opleiding

Alle studiematerialen kwamen compleet en op tijd binnen voor de startdatum van mijn cursus. Het studiemateriaal is professioneel en goed te begrijpen. Ik heb een druk leven en de mate van flexibiliteit die ik bij deze cursus ondervind, is ontzettend prettig. Je kunt alles in je eigen tijd doen.

Bekijk alle ervaringen