Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Wil je snel Indonesisch leren? Volg dan nu de cursus Indonesisch!

De Indonesische taal wordt door meer dan 250 miljoen inwoners gesproken. Indonesië staat daarmee op nummer 3 van de wereldlijst qua meeste inwoners. Wanneer je een rondreis naar Indonesië maakt is het fijn als je de Indonesische taal kunt verstaan. NTI helpt jou hierbij met een cursus Indonesisch voor beginners. Na afloop van deze taalcursus Indonesisch kun je de Indonesische taal met gemak verstaan. Je bent in staat om gesprekken in je naaste omgeving te begrijpen en in het Indonesisch te voeren.

Na afloop van de taalcursus Indonesisch van NTI heb je jouw spreek- en luistervaardigheden op ruim voldoende niveau ontwikkeld. Je bent in staat om op redelijk niveau te corresponderen en boeken en tijdschriften te lezen. De cursus Indonesisch voor beginners van NTI is voor iedereen die snel de Indonesische taal wilt leren.

Bahasa Indonesia leren

Bahasa Indonesia betekent letterlijk ‘’de taal van Indonesië’’. Bahasa Indonesia is de voertaal van de Indonesische archipel. De archipel is al eeuwenlang een zeer belangrijke handelsregio waar diverse landen hun zaken doen. In het bedrijfsleven kan Bahasa Indonesia leren dus goed van pas komen.

Inhoud

Stapsgewijs Indonesisch leren met onze cursus Indonesisch

Tijdens deze cursus Indonesisch maak je stapsgewijs kennis met de Indonesische taal. In deze cursus ligt de nadruk op het verwerven van taalvaardigheid in gewone, dagelijkse situaties. De lessen zijn ingedeeld in:

  • Een leesstuk
  • De grammatica
  • De uitspraak
  • De opdrachten

Daarin komen de woordenschat, de grammaticaregels en de idiomatische uitdrukkingen aan de orde. Je krijgt de gelegenheid stap voor stap de taal onder de knie te krijgen. De kennis die je met deze cursus Indonesisch opdoet, stelt je in staat zowel mondeling als schriftelijk de taal te gebruiken.

Studeer en stuur huiswerk op via de online leeromgeving

Tijdens de cursus Indonesisch studeer je met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Je kunt bijvoorbeeld behalve de schriftelijke uitwerkingen van de opgaven, ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak. De volledige tekst van de lessen staat op cd’s.

Complete woordenlijst

De cursus Indonesisch bestaat uit 17 lessen en 2 cd’s. Daarnaast ontvang je een complete woordenlijst van alle woorden die in de cursus voorkomen in Nederlands-Indonesisch en Indonesisch-Nederlands.

Toelating

Een vooropleiding is niet noodzakelijk voor de cursus Indonesisch

Om de cursus Indonesisch te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Indonesisch.

Examen

Studieduur & lesgeld

Indonesisch voor beginners 1502

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Indonesisch voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Indonesisch voor beginners
3.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Goede ervaring. Het lesmateriaal is overzichtelijk; de stof wordt goed uitgelegd; het contact met de docent is goed en het lesmateriaal is van goede kwaliteit.

Ik ben nog niet zo lang begonnen maar ik vind het erg leuk. Ik krijg veel feedback van mijn mentor en ik snap wat er van mij verwacht wordt.

Bekijk alle ervaringen