Omschrijving

Dé basis voor jouw managementcarrière

Wil je als manager de stuwende kracht zijn achter je medewerkers? Met de erkende opleiding Nemas Basiskennis management (NBM) van NTI leer je algemene basiskennis op managementgebied. Leidinggeven is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Maar van een manager wordt ook verwacht dat hij of zij een bijdrage levert aan de koers die het bedrijf vaart, inspirerend is en een visie heeft. NTI leidt je binnen een jaar op voor het officieel erkende diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Schrijf je nu in voor de opleiding Nemas management!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

NTI Student, 27 jaar, Nijmegen

Ik ben net begonnen met deze studie. Ik wil graag een extra diploma halen in een hele andere branche. Ik ben erg tevreden en heb altijd snel reactie terug van mijn mentor. Ik ben net begonnen met deze studie. Ik wil graag een extra diploma halen in een hele andere branche. Ik ben erg tevreden en heb altijd snel reactie terug van mijn mentor.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je

Tijdens deze managementopleiding leer je om werkprocessen te structureren, doelen te formuleren en medewerkers aan te sturen. De leerstof biedt een introductie op de veelvoorkomende managementbegrippen én kennis van belangrijke managementvaardigheden. Het niveau van de opleiding komt overeen met mbo-niveau 4. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de opleiding Nemas Basiskennis management (NBM): 

Studieprogramma

Nemas® Basiskennis management (NBM):

 • Bestuurs- en bedrijfsvoering
 • Planning en procesbeheersing
 • Organiseren
 • Communicatie
 • Personeelsbeleid
 • Marketing
 • Productie
 • Kosten

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis verlengen van je studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Nemas® Basiskennis management (NBM). Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Examen bij Nederlandse Associatie voor Examinering

De opleiding Nemas® Basiskennis management leidt je op voor het erkende examen dat wordt afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Het examen boek je bij de Associatie wanneer jij er klaar voor bent. Voor meer informatie over het examen verwijzen we je naar www.associatie.nl. Als je het examen met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het diploma Nemas® Basiskennis management.

Alleen bij NTI: € 25,- voordeel op de examenkosten!

Met een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. NTI helpt jou daar graag bij en geeft daarom een korting cadeau van € 25,-. Je betaalt dus geen € 206, maar €181 voor het examen. NTI is de enige opleider die dit voordeel biedt, dus grijp je kans! De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld. De examenkosten bedragen € 22,63 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Nemas basiskennis management 1658

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Nemas® Basiskennis management (NBM), als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Nemas® Basiskennis management (NBM)

4.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

NTI Student, 27 jaar, Nijmegen

Ik ben net begonnen met deze studie. Ik wil graag een extra diploma halen in een hele andere branche. Ik ben erg tevreden en heb altijd snel reactie terug van mijn mentor.

Samantha Guns, 32 jaar, Oss

Als goed ervaren. Wel was het fijner geweest als ik meer was geinformeerd over de bijbetaling van de examens.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.