Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Leer ondernemen vanuit het HR-domein

Wil jij leren hoe je middels een HRM-beleid de strategie van een organisatie kunt ondersteunen? Dan is het MBA-programma Human Research Management de juiste keuze voor jou! Tijdens dit korte programma op masterniveau leer je alles over human resources management. Hoe stuur je medewerkers aan die hun werkzaamheden op afstand uitvoeren? Hoe kun je ze optimaal inzetten en motiveren? En hoe zie je erop toe dat de organisatiedoelstellingen worden behaald? Met het behalen van je diploma geef jij je loopbaan en stevige impuls.

Waarom een MBA-programma?

Het MBA-programma Human Resource Management is uitermate geschikt als je meer kennis in dit vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Je kunt dit programma al binnen 6 maanden afronden. Dit MBA-programma bestaat uit het volgen van een praktijkbijeenkomst en het maken van een paper. Mocht je er na afloop van het programma voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

Onderdeel van volledige Master of Business Administration

Dit MBA-programma is een onderdeel van de erkende Master of Business Administration. Je bent dus verzekerd van erkende kwaliteit en kunt bovendien studiefinanciering krijgen tegen gunstige voorwaarden. Lees hier meer over bij de tab Studieduur & lesgeld.

Inhoud

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Human Resource Management 7694

Bij deze opleiding kun je 5 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:

Studieprogramma

Inleidende fase
 • Masterclass Human Resource Management
  5 EC

Ondersteun de strategie van een organisatie met HRM

Het MBA-programma Human Resource Management geeft je inzicht in de wijze waarop een HRM-beleid het realiseren van de strategie van een organisatie kan ondersteunen. Je leert onder meer over diverse HRM-modellen die aansluiten bij de strategie, cultuur en structuur van een organisatie. Hierbij besteed je vooral aandacht aan e-HRM. Een communicatiemiddel waarmee je medewerkers en afdelingen met elkaar verbindt. Enkele onderwerpen die tijdens deze korte opleiding HRM aan bod komen zijn:

 • Strategische personeelsplanning
 • Duurzame inzetbaarheid /Employability
 • E-HRM
 • Talentmanagement
 • HRM modellen

Verdieping van kennis en inzicht

Verdieping is het sleutelwoord tijdens het MBA-programma Human Resource Management. Verdieping van kennis en inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma, door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens de gratis praktijkbijeenkomst krijg je inzicht in de wijze waarop HRM-beleid het realiseren van de strategie van de eigen organisatie kan ondersteunen. Hoe is het HRM-beleid ingericht binnen de eigen organisatie, waar zie je knelpunten en hoe ga je hiermee om?

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het MBA-programma Human Resource Management heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Examen

Je rondt het programma af middels een schriftelijke opdracht

Het MBA-programma Human Resource Management wordt getoetst middels een paper. De paper kun je thuis in je eigen tempo maken en kun je dagelijks inleveren in de online leeromgeving. Tevens is deelname aan de praktijkbijeenkomst inclusief vooropdracht verplicht. Deze praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Studieduur & lesgeld

Levenlanglerenkrediet: leen bij DUO tegen gunstige voorwaarden

Lenen via DUO mogelijk stickerBen je toelaatbaar voor de volledige Master of Business Administration (MBA), ben je jonger dan 55 jaar en betaal je zelf het college- of lesgeld? Dan kun jij het les- en examengeld van deze opleiding lenen via DUO tegen zeer gunstige voorwaarden. Lees meer over dit Levenlanglerenkrediet.

MBA-programma Human Resource Management 7694

Termijnen 6 Maanden *
Lesgeld per termijn € 155,00
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Wees de eerste om een review achter te laten

Laat hier jouw beoordeling achter

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten, bekijk tot die tijd op The Feedback Company hoe onze studenten NTI beoordelen:

Beoordelingen NTI op The Feedback Company