Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Word ook een veelzijdige middenmanager!

Wil je leiding geven op middenkaderniveau? Volg dan nu de opleiding Nemas Middle management® (NMM) van het NTI! Middenmanagers dragen vele verschillende 'petten':

 • Vastgestelde beleid uitvoeren (1e pet)
 • Leiding geven aan mensen die beleid moeten uitvoeren (2e pet)
 • Eigen beleidsbijdrage (3e pet)
 • Op de hoogte zijn en blijven van actuele ontwikkelingen (4e pet)

De middenmanager is van alle markten thuis

Om als middle manager die verschillende petten te kunnen dragen, is een flexibel karakter nodig en moet je bovendien heel wat basiskennis hebben. Daarbij valt niet alleen te denken aan specifieke vak- of bedrijfskennis, maar vooral ook aan kennis van leidinggeven. Gelukkig is dat laatste goed te leren. Met de studie voor het officiële Nemas Middle management® (NMM) diploma werk je aan een leidinggevende toekomst. De opleiding is goed te combineren met een fulltime functie en af te sluiten met een officieel erkend examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Schrijf je nu in voor de opleiding Nemas Middle management® (NMM)!

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Nemas Middle management® (NMM) is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle en erkende diploma’s
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw manier en jouw moment

Inhoud

Middle management belangrijk in elke organisatie

Management is een belangrijk onderdeel in de organisatie. Als middle manager heb je een hele belangrijke functie. Je bent de schakel tussen het topmanagement en lagere werknemers. Je bent breed inzetbaar en heb je kennis van leidinggeven. Met de opleiding Nemas Middle management® (NMM) bereiden wij jou daar op voor.

Nemas Middle Management bestaat uit twee onderdelen

De opleiding Nemas Middle management® (NMM) bestaat uit twee onderdelen:

 • Algemene managementkennis: hier leer je meer over organisaties, strategische plannen, bedrijfswetgeving en managementtheorieën.
 • Kennis van functionele beleidsgebieden: in dit onderdeel komen onderwerpen aan bod als communicatie, sociaal beleid, conflicthantering en financiële aspecten.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

Algemene managementkennis

 • Maatschappij en organisatie
 • Bestuur
 • Besluitvormingsproces
 • Planning
 • Procesbeheersing
 • Controle
 • Organiseren
 • Leiding geven


Middle management en bedrijfsvoering

 • Communicatie
 • Personeelsmanagement
 • Financieel management
 • Marketingmanagement
 • Kwaliteitsmanagement
 • Logistiek management
 • Informatiemanagement

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Vooropleiding

Je hebt geen bepaalde vooropleiding nodig om de opleiding Nemas Middle management® (NMM) te volgen. De leerstof van de opleiding is op hbo-niveau.

Examen

De erkende examens Nemas middle management

De opleiding Nemas® Middel management leidt je op tot de erkende examens Nemas® Middle management die worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Per module maak je een examen: Algemene managementkennis en Middle management en bedrijfsvoering. Als je de examens met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je het diploma Nemas® Middle management.

€ 50,- voordeel op de examenkosten!

AssociatieLogoCcmykdef_3.jpgMet een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. Om het behalen van een diploma te stimuleren, geeft NTI je daarom een speciale korting cadeau van € 25,- per examen. Je betaalt dus geen € 203, maar € 178 per examen. Voor deze opleiding ontvang je dus een totale korting van € 50,-. Dit is een unieke kans, want NTI is de enige opleider waarbij je dit voordeel krijgt. De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld aan NTI. De examens boek je bij de Associatie wanneer jij er klaar voor bent. Voor meer informatie over het examen verwijzen we je naar www.associatie.nl

De examenkosten bedragen € 35,60 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Nemas Middle Management 1551

Studietempo in maanden 8 Maanden 10 Maanden * 12 Maanden
Uren per week 6 5 4
Lesgeld per maand € 98,50 € 78,75 € 65,75
Nu met 50% korting € 49,25 € 39,38 € 32,88
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 6 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Examentrainingen Nemas Middle Management

Wil jij je optimaal voorbereiden op de examens en persoonlijke feedback krijgen op de onderdelen die jij moeilijk vindt? Kies dan voor de 2 klassikale examentrainingen. Aan de hand van een proefexamen dat je maakt, geeft de docent extra aandacht aan de fouten en de opgaven die voor jou extra uitleg nodig hebben. Het totaalbedrag hieronder betaal je in termijnen.

€ 175,-    (eenmalig)

Ervaringen

Nemas Middle management® (NMM)

4.5 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Het studiemateriaal is duidelijk en sluit goed aan bij de examens. Het huiswerk wordt netjes nagekeken en beoordeeld. Mijn gemiddelde beoordeling per onderdeel kwam exact overeen met mijn behaalde punten op het officiële NEMAS examens.

Het is een pittige opleiding (mbo secretarieel afgerond), maar goede indeling hoofdstukken, duidelijke opdrachten, goede feedback en veel flexibiliteit.

Bekijk alle ervaringen