Administratie en Economie

36 opleidingen en cursussen gevonden in Administratie en Economie
Snel naar: MBA (1) Pré-Master MBA (1) HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (4) Volledige MBO-opleidingen (6) Basisopleidingen (4) Losse modules (2) Beroepsopleidingen (8) Cursussen (3) Staatsexamens (6)

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Op zoek naar een MBA die goed te combineren is met een drukke baan? Wij bieden een voordelige Master of Business Administration! Studiegids ontvangen?
20 maanden Vanaf € 499,00 p/m

Pré-Master MBA

Studieduur Lesgeld
Premaster MBA
Het voortraject voor de voordeligste MBA van Nederland! Start met de Pré-Master MBA om daarna door te stromen naar de MBA-opleiding van het NTI!
4 maanden Vanaf € 395,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie nvao
Wil jij aan de slag in de financiële sector? Volg de opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie bij NTI. Schrijf je vandaag nog in en start morgen!
36 maanden Vanaf € 159,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Internationale economische betrekkingen
Zelf zakendoen in de EU? Of anderen hierover adviseren? Start het korte hbo-programma Internationale economische betrekkingen - NTI
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Bedrijfskunde en Recht
Wil jij je verdiepen in bedrijfskunde en recht? Volg dan het Korte HBO-programma Bedrijfskunde en Recht van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma International business
Wil jij je verdiepen in het internationaal zaken doen? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Internationaal business - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Algemene economie (SPD) Nieuw
Verdiep je in het vakgebied Algemene Economie. Dit HBO-programma van Hogeschool NTI besteedt aandacht aan macro-, internationale en monetaire economie.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Bedrijfsadministrateur wettelijk erkend
Wil je opgeleid worden tot administratief medewerker? Kies dan voor MBO Bedrijfsadministrateur. Bekijk het complete studieprogramma op de website.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 25,50 p/m
MBO Managementassistent/Directiesecretaresse wettelijk erkend
Met MBO-opleiding Managementassistent/ Directiesecretaresse van NTI word jij de rechterhand van elke directie. Geen vooropleiding vereist!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 35,33 p/m
MBO Medewerker financiële administratie wettelijk erkend
Aan de slag als administratief medewerker? Volg dan de Mbo-opleiding Administratief medewerker op niveau 2 van NTI. Vraag de studiegids aan!
12, 15 of 21 maanden Vanaf € 42,34 p/m
MBO Financieel-administratief medewerker wettelijk erkend
Aan de slag op een financiële afdeling? Kies dan voor de MBO-opleiding Financieel-administratief medewerker van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 36,67 p/m
MBO Secretaresse wettelijk erkend
Ben jij een duizendpoot die een bedrijf nodig heeft? Maar nog geen erkend MBO-diploma? Met MBO Secretaresse haal jij een erkend MBO-diploma.
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 39,00 p/m
Toon nog 1 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Financiële beroepen Vernieuwd
Met deze korte opleiding Financiële Beroepen op MBO-niveau leer je de ins & outs van financiële administratie. Geef je carrière een boost & haal je diploma
6 of 9 maanden Vanaf € 73,50 p/m
Basisopleiding Medewerker administratie/secretariaat en receptie
Met de Basisopleiding Medewerker administratie/Secretariaat en receptie leer je secretariële en administratieve taken uitvoeren. Schrijf je in!
6 maanden Vanaf € 42,00 p/m
Basisopleiding Secretaresse-Directiesecretaresse
Tijdens de Basisopleiding Secretaresse/Directiesecretaresse leer je basisvaardigheden van een secretaresse. Schrijf je in en begin morgen!
6 of 9 maanden Vanaf € 60,00 p/m
Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener
De Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener van NTI maakt je in 6 maanden wegwijs in juridische administratie. Schrijf je snel in!
6 maanden Vanaf € 129,17 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Rekenen 2F
De module Rekenen 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 37,50 p/m
MBO-module Rekenen 3F
De module Rekenen 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 37,50 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)
Met de cursus pdb word jij een goede boekhouder waar bedrijven naar op zoek zijn. Je kunt elke dag starten! De gratis studiegids of proefles ontvangen?
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 29,03 p/m
Basiskennis boekhouden (BKB®)
Wil jij kennismaken met de belangrijke aspecten van boekhouden? Volg de cursus Boekhouden bij het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 18,85 p/m
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)
Maak stappen in de administratieve sector: Start vandaag nog met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van NTI! Gratis Studiegids of Proefles?
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 24,75 p/m
Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®)
Schrijf je in voor de PDL-opleiding van NTI en behaal het erkende Praktijkdiploma Loonadministratie®!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 24,53 p/m
Basiskennis loonadministratie (BKL®)
Basiskennis Loonadministratie (BKL) leert je de basis van de salarisadministratie. Je kunt vandaag beginnen. Geen vooropleiding vereist! Vraag de gids aan.
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 17,78 p/m
Toon nog 3 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Rekenen
Wanneer je goed wilt leren rekenen is de cursus Rekenen van het NTI echt iets voor jou! Stap voor stap leer je hoe je rekenvraagstukken kunt benaderen.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 22,33 p/m
Budgetcoach
Met de cursus budgetcoach houd jij meer geld over aan het einde van de maand. Geen vooropleiding vereist. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 19,50 p/m
Human Resource Management
Interesse in HRM en wil je meer weten over werving & selectie en performance management? Kies dan voor de cursus Human Resource Management van het NTI.
6 maanden Vanaf € 73,50 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Wiskunde B
Volg de cursus HAVO Wiskunde B bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
HAVO Wiskunde A
Volg nu de cursus HAVO Wiskunde A bij NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
HAVO Economie
Volg nu de HAVO Economie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Economie
Volg nu de VWO Economie cursus bij het NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m
VWO Wiskunde A
Volg nu de VWO Wiskunde A cursus bij het NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m
Toon nog 1 Staatsexamens