Administratie en Economie

29 opleidingen en cursussen gevonden in Administratie en Economie
Snel naar: MBA (1) HBO Bachelor opleidingen (2) HBO-programma's (4) Volledige MBO-opleidingen (7) Basisopleidingen (4) Losse modules (2) Beroepsopleidingen (7) Cursussen (2)

MBA

Studieduur Lesgeld
Master of Business Administration (MBA) nvao
Op zoek naar een MBA die goed te combineren is met een drukke baan? Wij bieden een voordelige Master of Business Administration! Studiegids ontvangen?
24 maanden Vanaf € 388,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie nvao Vernieuwd
Opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie studeren in deeltijd? Leer wanneer het je uitkomt. Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
48 maanden Vanaf € 159,00 p/m
HBO Bachelor of Business Administration nvao
Verdiep je in organisatie en klantcentraal werken tijdens de BBA-opleiding. Studeer in je eigen tempo en word een breed inzetbare professional
36 maanden Vanaf € 165,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Internationale economische betrekkingen
Zelf zakendoen in de EU? Of anderen hierover adviseren? Start het HBO-programma Internationale economische betrekkingen van NTI en studeer flexibel.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Bedrijfskunde en Recht
Wil jij je verdiepen in bedrijfskunde en recht? Volg dan het HBO-programma Bedrijfskunde en Recht en verdiep je in korte tijd. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma International business
Wil jij je verdiepen in het internationaal zaken doen? Start dan nu de korte opleiding Internationaal business (3 maanden) op hbo-niveau. Gids ontvangen?
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Algemene economie (SPD)
Verdiep je in het vakgebied Algemene Economie. Dit HBO-programma van Hogeschool NTI besteedt aandacht aan macro-, internationale en monetaire economie.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Bedrijfsadministrateur wettelijk erkend
Wil je opgeleid worden tot administratief medewerker? Kies dan voor MBO Bedrijfsadministrateur. Bekijk het complete studieprogramma op de website.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 25,88 p/m
MBO Office Assistant wettelijk erkend
Ben jij de duizendpoot die een bedrijf nodig heeft? Maar nog geen erkend MBO-diploma? Volg dan de erkende MBO Office Assistant (voorheen MBO Secretaresse)!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 40,31 p/m
MBO Financieel-administratief medewerker wettelijk erkend
Aan de slag op een financiële afdeling? Kies dan voor de MBO-opleiding Financieel-administratief medewerker van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
20, 24 of 36 maanden Vanaf € 37,88 p/m
MBO Medewerker financiële administratie wettelijk erkend
MBO Opleiding Financiële Administratie niveau 2 studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien een erkend MBO diploma van NTI.
12, 15 of 21 maanden Vanaf € 42,38 p/m
MBO Junior Assistent Accountant wettelijk erkend
Junior Assistent Accountant opleiding volg je flexibel bij NTI. Leer alle belangrijke financieel-administratieve taken & haal een wettelijk erkend diploma!
24 of 36 maanden Vanaf € 67,69 p/m
Toon nog 2 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Medewerker administratie/secretariaat en receptie
Met de Basisopleiding Medewerker administratie/Secretariaat en receptie leer je secretariële en administratieve taken uitvoeren. Schrijf je in!
6 maanden Vanaf € 42,94 p/m
Basisopleiding Financiële beroepen
Met deze korte opleiding Financiële Beroepen op MBO-niveau leer je de ins & outs van financiële administratie. Geef je carrière een boost & haal je diploma
6 of 9 maanden Vanaf € 75,75 p/m
Basisopleiding Office- en Management Support
Tijdens de Basisopleiding Office- en Management Support leer je basisvaardigheden van een secretaresse. Schrijf je in en begin morgen!
6 of 9 maanden Vanaf € 61,88 p/m
Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener
De Basisopleiding Juridisch-administratief dienstverlener van NTI maakt je in 6 maanden wegwijs in juridische administratie. Schrijf je snel in!
6 maanden Vanaf € 133,13 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Rekenen 2F
De module Rekenen 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 70,00 p/m
MBO-module Rekenen 3F
De module Rekenen 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.
3 maanden Vanaf € 70,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basiskennis boekhouden (BKB®)
Wil jij kennismaken met de belangrijke aspecten van boekhouden? Volg de cursus Boekhouden bij het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 19,88 p/m
Praktijkdiploma boekhouden (PDB®)
Met de cursus pdb word jij een goede boekhouder waar bedrijven naar op zoek zijn. Je kunt elke dag starten! De gratis studiegids of proefles ontvangen?
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 30,50 p/m
Praktijkdiploma loonadministratie (PDL®)
Schrijf je in voor de PDL-opleiding van NTI en behaal het erkende Praktijkdiploma Loonadministratie®!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 25,75 p/m
Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)
Maak stappen in de administratieve sector: Start vandaag nog met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van NTI! Gratis Studiegids of Proefles?
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 25,50 p/m
Basiskennis calculatie (BKC®)
Wil je die goede boekhouder zijn waar veel bedrijven naar op zoek zijn? Kies dan voor de beroepsopleiding Basiskennis Calculatie (BKC) van het NTI!
3, 5 of 7 maanden Vanaf € 18,75 p/m
Toon nog 2 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Budgetcoach
Met de cursus budgetcoach houd jij meer geld over aan het einde van de maand. Geen vooropleiding vereist. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 20,13 p/m
Rekenen
Wanneer je goed wilt leren rekenen is de cursus Rekenen van het NTI echt iets voor jou! Stap voor stap leer je hoe je rekenvraagstukken kunt benaderen.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 23,50 p/m