Psychologie

Wat dacht je van een cursus Kinderpsychologie, een opleiding Coaching of een HBO Bachelor Toegepaste psychologie? Bij het NTI kun je psychologie studeren op alle niveaus. Je studeert flexibel, waar en wanneer jij wilt.  Bovendien kun je elke dag starten. Neem snel een kijkje bij de opleiding psychologie van jouw keuze!

69 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie
Snel naar: HBO Masters (1) Masterprogramma's (1) Masterclasses (3) HBO Bachelor opleidingen (6) HBO-programma's (33) HBO 21+ toets (1) MBO Keuzedelen (1) MBO toelatingstoets (1) Beroepsopleidingen (16) Cursussen (6)

HBO Masters

Studieduur Lesgeld
Master in Toegepaste psychologie voor professionals nvao
Master Toegepaste psychologie volgen? Bij NTI kan je in deeltijd een hbo-masteropleiding volgen! Verdien je master met een erkend diploma.
24 maanden Vanaf € 549,95 p/m

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Toegepaste psychologie
Masterprogramma Toegepaste psychologie studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Ontwikkel jezelf professioneel bij NTI.
12 maanden Vanaf € 489,95 p/m

Masterclasses

Studieduur Lesgeld
Masterclass Persoonlijk leiderschap
Vergroot je zelfinzicht, word een professioneel rolmodel en bereik jouw professionele bestemming met de Masterclass Persoonlijk leiderschap van NTI.
3 maanden Vanaf € 509,95 p/m
Masterclass Ontwikkelingspsychologie Nieuw
Welke factoren hebben invloed op de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Dat leer je tijdens de Masterclass Ontwikkelingspsychologie!
3 maanden Vanaf € 509,95 p/m
Masterclass Psychopathologie Nieuw
Wil je psychologische problemen leren herkennen? Volg dan de Masterclass Klinische psychologie en psychopathologie bij NTI!
3 maanden Vanaf € 509,95 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao
Een psycholoog is onmisbaar bij mentale problemen. Behaal de titel Bachelor or Science met de HBO opleiding Toegepaste Psychologie. Doe snel de proefles!
36 maanden Vanaf € 234,95 p/m
HBO Bachelor Pedagogiek nvao
Tijdens de opleiding Pedagogiek leer je kinderen en ouders adviseren, begeleiden en coachen. Interesse in deze verantwoordelijke rol? Doe de proefles!
36 maanden Vanaf € 234,95 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie nvao
Opleiding HBO Jeugd- en kinderpsychologie studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 234,95 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Coaching nvao
Opleiding HBO Toegepaste psychologie - Coaching studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 234,95 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Arbeids- en organisatiepsychologie nvao
Opleiding HBO Arbeids- en organisatiepsychologie studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 234,95 p/m
Toon nog 1  HBO Bachelor opleidingen

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Toegepaste psychologie
HBO Programma Toegepaste psychologie studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
9 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Algemene psychologie
HBO Programma Algemene psychologie studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Jeugd- en gezondheidspsychologie
Volg de korte opleiding Jeugd- en gezondheidspsychologie en leer alles over de normale én problematische ontwikkeling van kinderen en jongeren!
12 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Ouderenzorg en psychologie
Volg het hbo-programma Ouderenzorg en psychologie van NTI en doe kennis op van psychologie en het welzijn van ouderen!
6 maanden Vanaf € 279,95 p/m
HBO-programma Voedingsleer en psychologie
Met het HBO-programma Voedingsleer en psychologie duik je in de wereld van psychologie en ontdek de essentiële principes van voedingsleer.
6 maanden Vanaf € 279,95 p/m
Toon nog 28  HBO-programma's

HBO 21+ toets

Studieduur Lesgeld
HBO 21+ toets
Niet de juiste diploma’s om een hbo-opleiding te starten, wel ouder dan 21? Haal de 21+ toets en je kunt direct starten met een hbo-opleiding van NTI.
Eenmalig Vanaf € 84,95

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Gerontopsychiatrie
Met de erkende opleiding Gerontopsychiatrie leer je alles over het werken in de ouderenpsychiatrie. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 249,95 p/m

MBO toelatingstoets

Studieduur Lesgeld
MBO toelatingstoets
Nog niet de juiste vooropleiding? Doe de MBO toelatingstoets en je kunt alsnog starten met jouw erkende MBO opleiding bij NTI! Schrijf je snel in!
Eenmalig Vanaf € 84,95

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Life coach
Wil je Life Coach worden en mensen op een positieve manier motiveren het beste uit hun leven te halen? Een diploma haal je in 1 jaar. Meld je aan!
12 maanden Vanaf € 49,95 p/m
Professioneel budgetcoach
Met de opleiding Budgetcoach leer jij adviseren en coachen op financieel vlak. Na de opleiding kun je direct een eigen bedrijf starten. Doe de proefles!
11 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Kindercoach
Wil jij kinderen iets bijbrengen en helpen in hun ontwikkeling? Ontdek dan de opleiding Kindercoach bij NTI. Vraag nu de gratis studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 109,95 p/m
Coachen
Wil jij leren coachen of jezelf nog meer verbeteren? Ontdek dan de cursus Coachen en stimuleer anderen het beste uit zichzelf te halen. Doe de proefles!
6 maanden Vanaf € 94,95 p/m
NLP
Wil je leren communiceren op een ander niveau? Volg de opleiding NLP en ontdek hoe onze gedachten en gevoelens werken. Volg nu gelijk de proefles!
6 maanden Vanaf € 74,95 p/m
Toon nog 11  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Persoonlijke groei
Behoefte om jouw motivatie, assertiviteit en zelfvertrouwen te verhogen? Ontdek dan de cursus Persoonlijke groei van NTI. Vraag nu de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 79,95 p/m
Budgetcoach
Met de cursus Budgetcoach krijg je inzicht in financiën en help je anderen handiger omgaan met geld. Je kunt vandaag nog starten. Vraag de gids aan!
8 maanden Vanaf € 69,95 p/m
Training Assertiviteit op het werk
Deze 2-daagse training Assertiviteit op je werk maakt jou zelfverzekerd, daadkrachtig en leert je om voor jezelf en jouw belangen op te komen.
Eenmalig Vanaf € 649,95
Training Coachend leidinggeven
Deze 2-daagse training Coachend leidinggeven geeft je alle tools die jij als inspirerende leider nodig hebt om het maximale uit je team te halen.
Eenmalig Vanaf € 649,95
Sportpsychologie
Geïnteresseerd in psychologische aspecten van sportgedrag? Bij de cursus sportpsychologie is geen vooropleiding vereist. Incl. studiemateriaal.
6 maanden Vanaf € 104,95 p/m
Toon nog 1  Cursussen