Psychologie

47 opleidingen en cursussen gevonden in Psychologie
Snel naar: Masters (1) Masterprogramma's (1) HBO Bachelor opleidingen (7) HBO-programma's (13) Beroepsopleidingen (3) Cursussen (14)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master in Toegepaste psychologie voor professionals nvao
Psycholoog worden? Schrijf je in voor de Master Psychologie van NTI. Bij NTI kun jij psychologie studeren op jouw moment! Gratis Studiegids of Proefles?
24 maanden Vanaf € 262,00 p/m

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Toegepaste psychologie Nieuw
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Toegepaste psychologie. Volg de opleiding gemakkelijk naast je werk of drukke privéleven en haal je certificaat!
12 maanden Vanaf € 230,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Toegepaste psychologie nvao ook Klassikaal
HBO Toegepaste Psychologie studeren in deeltijd? Bij NTI inhoudelijk beoordeeld als beste van heel Nederland! Studeer voor een erkend bachelordiploma.
36 maanden Vanaf € 150,00 p/m
HBO Bachelor Counseling nvao ook Klassikaal
Droom jij van een eigen counselingpraktijk? Dan is de Counseling opleiding van Hogeschool NTI perfect voor jou! Vraag snel onze gratis studiegids aan.
36 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Jeugd- en kinderpsychologie nvao ook Klassikaal
Studeer Kinder- en jeugdpsychologie bij Hogeschool NTI en behaal je erkende HBO Bachelordiploma. Bekijk het studieprogramma en start vandaag nog!
36 maanden Vanaf € 150,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Tijdens HBO Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid staat lichamelijke en geestelijke gezondheid centraal. Schrijf je nu in en begin morgen al!
36 maanden Vanaf € 150,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Coaching nvao ook Klassikaal
Droom jij van een carrière als coach? Dan is HBO Psychologie - Coaching van Hogeschool NTI iets voor jou! Vraag nu de gratis studiegids aan!
36 maanden Vanaf € 150,00 p/m
Toon nog 2 HBO Bachelor opleidingen

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Toegepaste psychologie
Ben jij geïnteresseerd in mensen en hun gedrag? Wil je studeren op jouw moment met begeleiding? Dan past het HBO-programma Toegepaste psychologie bij jou!
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Algemene psychologie
Tijdens het HBO-programma Algemene psychologie leer je in korte tijd de basis van psychologie. Studeer in je eigen tempo. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Organisatiepsychologie
Wil jij meer leren over gedrag in organisaties? Volg dan het HBO-programma Organisatiepsychologie van NTI en studeer in je eigen tempo. Gratis studiegids?
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Klinische psychologie
Wil jij meer leren over psychische stoornissen? Start dan het HBO-programma Klinische psychologie. Studeer in je eigen tempo. Gratis studiegids ontvangen?
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Ontwikkelingspsychologie
Tijdens het HBO-programma Ontwikkelingspsychologie leer je over de ontwikkeling van baby tot en met adolescentie. Start vandaag en begin morgen!
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
Toon nog 8 HBO-programma's

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen Vernieuwd
Werk je als docent of jeugdwerker veel met jongeren en wil je je kennis uitbreiden? Leer problemen herkennen en oplossen met deze boeiende NTI-cursus!
6, 9 of 12 maanden Vanaf € 32,90 p/m
NLP
Succesvolle communicatie is aan te leren, het versterkt je relatie met mensen en het vergroot je zelfvertrouwen. Volg nu de opleiding NLP bij NTI!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 29,63 p/m
Vakopleiding Life coach
Wil jij meer weten over persoonlijke groei en anderen begeleiden als life coach? Start nu de opleiding Life coach bij NTI.
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 36,13 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Kindercoach
Met de opleiding Kindercoach kun je aan de slag als counselor of jongerenbegeleider. Jij helpt kinderen op weg! Waardevol voor wie met kinderen werkt.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 77,00 p/m
Coachen
Na de cursus Coachen kun jij aan de slag als een professioneel coach, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Bekijk het studieprogramma op de site!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 51,38 p/m
Praktische psychologie
Wil jij de mensen om je heen beter leren begrijpen? Volg de cursus Psychologie van het NTI. Deze praktijkgerichte cursus volg je waar en wanneer jij wilt!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 17,13 p/m
Kinderpsychologie
Wil jij inzicht krijgen in het gedrag van kinderen? Volg dan de cursus Kinderpsychologie van het NTI. Begin vandaag nog en profiteer van 50% korting!
6, 8 of 10 maanden Vanaf € 23,00 p/m
Persoonlijke groei
Leer je persoonlijkheid kennen en ontdek hoe je de wereld bekijkt tijdens de leerzame cursus Persoonlijke groei. Voordelig en flexibel bij het NTI.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 54,25 p/m
Toon nog 9 Cursussen