Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Opleiding NLP: word een coach voor jezelf en anderen

Hoe werken onze waarnemingen, gedachtes, gevoelens en gedragingen? Dat leer je in de leerzame NTI-opleiding NLP (neurolinguïstisch programmeren). Deze praktijkgerichte opleiding geeft je inzicht in de belangrijkste aspecten van communicatie, met anderen maar ook met jezelf.

Succesvolle communicatie is aan te leren

Tijdens deze boeiende NTI-opleiding NLP krijg je feedback over je wijze van communiceren en het effect hiervan. Succesvolle communicatie is aan te leren, het versterkt je relatie met mensen en het vergroot het vertrouwen in jezelf. Met de opleiding NLP van NTI krijgt je nu de kans om een coach voor jezelf en voor anderen te worden!

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je ontvangt waardevolle en erkende diploma’s
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw manier en jouw moment

Inhoud

De opleiding gaat uitgebreid in op vragen stellen en patronen benoemen

Tijdens deze opleiding leer je de kunst van het vragen stellen, het feedback geven, patronen benoemen maar ook doorbreken. Wil je inzicht krijgen in teamprocessen en mensen graag technieken aanreiken om zich te ontwikkelen? Dan is de opleiding NLP van NTI perfect voor je! Wanneer je de opleiding hebt afgerond kun je de NLP toepassen binnen de coaching. Je communicatietechnieken zijn versterkt en je kunt optimaal contact maken.

Met de opleiding NLP kan je snel en doeltreffend verandering en bewustwording bij anderen realiseren. Je kan de kennis en vaardigheden die je leert, goed toepassen in zowel je werk- als privé-omgeving. De opleiding NLP is onder andere zeer geschikt voor hulpverleners, therapeuten, counselors, coaches en trainers. 

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Soorten kaders
 • Het effect van kaders
 • Verbale en non-verbale communicatie
 • Informatie verzamelen
 • Metamodel (taalpatronen)
 • Resultaten vaststellen en behalen

Goede begeleiding door NLP Master Trainers

Tijdens je opleiding word je goed begeleid door de NLP Master Trainers van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (NAvP). Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van NLP. Door de praktijkgerichte opdrachten leer je de theorie goed toe te passen.

NLP van NTI is inclusief lesmateriaal

Al het lesmateriaal is bij de opleiding NLP inbegrepen. Je hoeft dus geen extra studieboeken aan te schaffen en kunt daardoor direct aan de slag! Het lesmateriaal is geschreven door NLP Master Trainers van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (NAvP) uit Amsterdam. Het lesmateriaal is speciaal toegespitst op zelfstudie en afstandsonderwijs. Alles wat je nodig hebt, wordt in een of meerdere leszendingen per post naar je toegestuurd. Gemakkelijker kan niet! Ook betaal je niets extra voor:

 • Vakinhoudelijke begeleiding door je docent 
 • Studieondersteuning door je mentor 
 • Het gebruik van onze digitale leeromgeving

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Online leeromgeving

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. In deze afgeschermde omgeving heb je contact met je docenten en medestudenten. Hier kun je onder andere leerstof interactief oefenen en ondersteunende video’s bekijken. Je vindt er alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Toelating

Een vooropleiding is niet noodzakelijk

Voor deze opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Je kunt direct van start.

Examen

Doe het NTI-examen ter voltooiing van de opleiding NLP

Aan het eind van de opleiding NLP kun je deelnemen aan het digitale examen. Alle informatie over het examen ontvang je bij het studiepakket. Als je het examen met goed resultaat hebt afgerond, ontvang je een waardevol NTI-diploma. Je kunt ook een certificaat aanvragen waarop vermeld staat dat je de opleiding NLP hebt gevolgd. Voor dit certificaat betaal je € 35,- inclusief administratie- en portokosten. Het certificaat laat zien wat je hebt geleerd en is daarnaast een leuk aandenken.

De examenkosten bedragen € 12,50 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

NLP 1522

Studietempo in maanden 4 Maanden 6 Maanden * 8 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 118,25 € 78,75 € 59,25
Nu met 50% korting € 59,13 € 39,38 € 29,63
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 6 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij het NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen, zoals bij veel andere cursussen het geval is. Schrijf je vandaag nog in en ontvang het lesmateriaal binnen enkele dagen per post in huis. Makkelijker kan niet en je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Wij geloven in onze opleidingen en we zijn ervan overtuigd dat iedereen bij ons kan slagen. Daarom heb je bij deze opleiding zelfs examengarantie:

 • Heb je al je huiswerkopdrachten ingezonden?
 • Heb je 2 keer examen gedaan, maar ben je niet geslaagd?
 • Heb je de opleiding afgerond en betaald?
 • Dan krijg je het lesgeld terug!

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,2 sterren - gebaseerd op 1398 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal