Onderwijs en Kinderen

42 opleidingen en cursussen gevonden in Onderwijs en Kinderen
Snel naar: Masters (1) Masterprogramma's (1) HBO Bachelor opleidingen (1) HBO Associate degrees (1) HBO-programma's (7) Volledige MBO-opleidingen (2) Basisopleidingen (2) Kort MBO (1) Beroepsopleidingen (1) Cursussen (2) Staatsexamens (20)

Masters

Studieduur Lesgeld
Master Onderwijskunde nvao
Volg de opleiding Onderwijskunde en behaal in 2 jaar de erkende mastertitel: Master of Education (MEd). Lees snel verder en vraag gratis de studiegids aan!
24 maanden Vanaf € 285,00 p/m

Masterprogramma's

Studieduur Lesgeld
Masterprogramma Onderwijskunde Nieuw
Verdiep je in een jaar op masterniveau in Onderwijskunde. Leer over didactiek, onderwijsmanagement en meer. Studeer in je eigen tempo bij NTI. Meer weten?
12 maanden Vanaf € 255,00 p/m

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Pedagogiek nvao ook Klassikaal
Pedagogiek studeren? Schrijf je in voor HBO Pedagogiek van NTI. Deze opleiding kun jij volgen waar en wanneer jij wilt! Een gratis Studiegids of Proefles?
36 maanden Vanaf € 190,00 p/m

HBO Associate degrees

Studieduur Lesgeld
Associate degree Kinderopvang nvao
De Associate degree Kinderopvang leert je kinderen, jeugdigen en opvoeders begeleiden. Je hebt daarnaast een adviserende rol bij opvoedingsvraagstukken.
24 maanden Vanaf € 188,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach
Dit hbo-programma leidt je in 6 maanden op tot pedagogisch beleidsmedewerker/coach, een veelgevraagde functie in de kinderopvang. Branche-erkende opleiding
6 maanden Vanaf € 242,00 p/m
HBO-programma Pedagogiek
Wil jij je in 6 maanden oriënteren op pedagogiek? Volg dan het HBO-programma Pedagogiek van Hogeschool NTI en studeer in je eigen tempo.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
Leer in 3 maanden meer over de belangrijkste pedagogische stromingen. Volg het HBO-programma Inleiding in de pedagogiek en studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders
HBO-programma Pedagogisch omgaan met kinderen en ouders: help kinderen en ouders in probleemsituaties. Inclusief leuke praktijkbijeenkomsten!
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Opvoedingsondersteuning
Wil jij mensen helpen bij het opvoeden van kinderen? Volg dan het hbo-programma Opvoedingsondersteuning van NTI. Vraag de gratis studiegids aan!
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
Toon nog 2 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Onderwijsassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Wil jij kinderen graag iets bijleren? Volg dan de MBO-opleiding Onderwijsassistent. Studeer in je eigen tempo en haal een erkend MBO-diploma!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 50,06 p/m
MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang wettelijk erkend
Wil jij dagelijkse opvang, opvoeding en verzorging aan een groep kinderen bieden? Start dan de MBO-opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang van NTI!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 38,06 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
Met de Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker leer je de basis van het werken bij een kinderopvang! Schrijf je nu in!
6 of 9 maanden Vanaf € 70,50 p/m
Basisopleiding Onderwijsassistent
Werk jij graag met kinderen en wil je een docent bijstaan in de les? Start dan de Basisopleiding Onderwijsassistent van het NTI MBO-College! Gratis Gids?
6 of 9 maanden Vanaf € 61,88 p/m

Kort MBO

Studieduur Lesgeld
Kort MBO Onderwijsassistent
De Korte MBO-opleiding Onderwijsassistent is in 12 maanden af te ronden en perfect te combineren met een baan. Leer kinderen begeleiden bij hun ontwikkeling.
12 maanden Vanaf € 101,44 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Didactische ondersteuning
Lesgeven aan kinderen met oog voor hun individuele ontwikkeling? Je leert het in de korte en leerzame cursus Didactische ondersteuning van het NTI.
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Opvoeden
Wit je weten hoe je eventuele opvoedproblemen kunt aanpakken? De cursus Opvoeden van het NTI leert je hoe je kunt omgaan met het gedrag van je kinderen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 41,00 p/m
Pedagogiek voor de onderwijsassistent
Pedagogiek voor de onderwijsassistent is een onderdeel uit de opleiding Onderwijsassistent. De theorie kun je toepassen op je werk of thuis. Lees meer.
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
VWO (losse vakken)
Volg de VWO vakken Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Engels, Management & Organisatie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A of Wiskunde B bij het NTI!
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m
HAVO (losse vakken)
Volg de HAVO vakken Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Engels, Management en Organisatie, Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde A of Wiskunde B bij het NTI!
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
HAVO Biologie
Volg nu de HAVO Biologie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
HAVO Engels
Volg nu de HAVO Engels cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
HAVO Scheikunde
Wil jij je goed voorbereiden op het HAVO staatsexamen Scheikunde? Met de cursus HAVO Scheikunde ben je goed voorbereid op het examen! Start vandaag nog!
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
Toon nog 15 Staatsexamens