Talen en Taalvaardigheid

Jij wilt je taalvaardigheid ontwikkelen of een taal leren? Voor een taalcursus ben je bij NTI aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod opleidingen op het gebied van talen en taalvaardigheid. Je kunt bij ons studeren op jouw manier: waar en wanneer jij wilt.  Je kunt elk moment starten met je taalcursus. Begin vandaag nog!

49 opleidingen en cursussen gevonden in Talen en Taalvaardigheid
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (4) MBO Basisopleidingen (1) Losse modules (2) MBO Keuzedelen (1) Beroepsopleidingen (5) Talen (30) Cursussen (3) Staatsexamens (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Journalistiek nvao
Opleiding HBO Journalistiek studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 229,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma European cultures
HBO Programma European cultures studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 299,00 p/m
HBO-programma Effectief communiceren
HBO Programma Effectief communiceren studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Journalistiek
Met dit korte programma op hbo-niveau leer je journalistiek schrijven, interviewen en meer. Voor iedereen die zich wil verdiepen in HBO Journalistiek.
8 maanden Vanaf € 255,00 p/m
HBO-programma Crossmediaal publiceren
Leer in 6 maanden een journalistiek verhaal te vertellen, het stuk te publiceren en de juiste media te selecteren. Start vandaag en studeer in jouw tempo!
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie
MBO Basisopleiding Medewerker marketing en communicatie studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 98,00 p/m

Losse modules

Studieduur Lesgeld
MBO-module Nederlands 3F
MBO Module Nederlands 3F studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 82,00 p/m
MBO-module Nederlands 2F
MBO Module Nederlands 2F studeren in deeltijd? De MBO-modules bieden je de mogelijkheid om je in een korte tijd op MBO-niveau te verdiepen.
3 maanden Vanaf € 100,00 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Specialist leesbevordering
Met dit erkende keuzedeel help je kinderen van 0 tot 12 jaar in hun leesontwikkeling. Maak kinderen enthousiast over lezen! Haal in 3 mnd. je certificaat.
3 maanden Vanaf € 209,48 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Zakelijke communicatie Engels
Wil je beter communiceren je met buitenlandse relaties? Start dan vandaag nog de NTI-cursus Zakelijke Communicatie Engels en word beter in je werk.
6 maanden Vanaf € 45,28 p/m
Zakelijke communicatie Duits
Communiceer je regelmatig met Duitstalige relaties? Dan biedt deze cursus van het NTI uitkomst voor je. Verbeter in korte tijd je vaardigheden!
6 maanden Vanaf € 45,80 p/m
Zakelijke communicatie Frans
Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden!
6 maanden Vanaf € 45,28 p/m
Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN)
Cursus Schriftelijke Communicatie Nederlands (SCN) leidt je op voor het officieel erkende Associatie-diploma. Studeer op je eigen tempo. Lees meer.
5 maanden Vanaf € 63,00 p/m
Zakelijk schrijven
Met de leerzame en leuke cursus Zakelijk Schrijven van het NTI leer je veel tips en trucs zodat je snel goede en zakelijke teksten kan schrijven.
10 maanden Vanaf € 38,75 p/m

Talen

Studieduur Lesgeld
Spaans voor beginners
Spaans leren? Schrijf je in voor de cursus Spaans voor beginners van NTI. Je volgt Spaanse les waar en wanneer jij wilt! Vraag de gratis studiegids aan.
8 maanden Vanaf € 33,62 p/m
Frans voor beginners
Wil jij in korte tijd Frans leren? Start dan de cursus Frans voor beginners. Bij NTI studeer je flexibel, op jouw moment. Gratis studiegids of proefles?
8 maanden Vanaf € 33,62 p/m
Arabisch voor beginners
Wil jij Arabisch leren spreken, lezen en schrijven? Start dan met de cursus Arabisch voor beginners. Je kunt elke dag starten. Vraag de gratis gids aan!
12 maanden Vanaf € 23,72 p/m
Chinees voor beginners
Wil jij Chinees leren spreken, lezen en schrijven? Volg dan de cursus Chinees voor beginners van NTI! Start vandaag nog en studeer in je eigen tempo.
12 maanden Vanaf € 22,37 p/m
Duits voor beginners
Wil jij in korte tijd Duits leren? Bij NTI studeer je flexibel, waar en wanneer je wilt. Start snel met de cursus Duits voor beginners. Gratis studiegids?
12 maanden Vanaf € 23,05 p/m
Toon nog 25  Talen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Spoedcursus Zakelijke communicatie Engels
Spoedcursus Engels Zakelijke communicatie volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI.
2 maanden Vanaf € 121,80 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits
Spoedcursus Duits Zakelijke communicatie volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI.
2 maanden Vanaf € 100,93 p/m
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans
Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI.
2 maanden Vanaf € 121,80 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Engels
De HAVO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 77,40 p/m
VWO Engels
De VWO Engels cursus stoomt je klaar om deel te nemen aan het staatsexamen. Je kunt de vakken voor je examen in korte tijd nogmaals doorlopen bij NTI.
3 maanden Vanaf € 76,67 p/m