Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Come si dice? Volg de cursus Italiaans!

Pasta, pizza, wijn, prachtige kleren, topvoetbal: Italië heeft veel om trots op te zijn. En in dat lijstje past natuurlijk ook de mooie Italiaanse taal. Ben jij al jaren verknocht aan Italië, maar wil je nu eindelijk ook wel eens Italiaans leren spreken? Dan is deze cursus Italiaans voor beginners een goede start. Na de cursus Italiaans kun je onder andere de weg vragen, bestellen in een restaurant en tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je vandaag nog in en start morgen met Italiaans leren!

Voor wie?

Deze cursus Italiaans voor beginners is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de Italiaanse taal en cultuur. Na afloop kun je korte gesprekken voeren, brieven schrijven en weet je meer van de Italiaanse cultuur. Laat die vakantie naar Italië maar komen …

Inhoud

Wat leer je tijdens de cursus Italiaans voor beginners?

Tijdens de cursus Italiaans leer je stap voor stap nieuwe woorden en uitdrukkingen met behulp van korte verhalen. Alle geleerde woorden verwerk je vervolgens in lees-, spreek- en schrijfoefeningen. Je oefent met geluidsbestanden, in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Zo kun je Italiaans leren waar en wanneer je wilt! Je verdiept je tijdens de cursus Italiaans bijvoorbeeld in deze onderwerpen:

  • Op vakantie gaan
  • Het warenhuis
  • Het openbaar vervoer
  • Eten in een restaurant
  • Familie

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Italiaans voor beginners

Je hebt geen vooropleiding nodig om Italiaans te leren bij het NTI. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Italiaans.

Examen

Studieduur & lesgeld

Italiaans voor beginners 1442

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Italiaans voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Italiaans voor beginners
4.5 sterren - gebaseerd op 9 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Ik volg al een aantal talen tegelijk, maar ik wilde perse ook Italiaans doen. Mijn keuze viel op het NTI omdat ik Italiaans bij een andere onderwijsinstelling onvoldoende vind. Veel te weinig geluidsmateriaal waardoor ik de uitspraak niet goed onder de knie krijg. Nu met de aanvulling van het Italiaans van het NTI gaat het prima. Al het studiemateriaal staat namelijk ook op de cd en dat is perfect! Nu leer ik het dus beter. En net als bij de andere talen mijn complimenten voor het lesmateriaal. Een echte aanrader om een taal te kiezen bij het NTI.

229.JPG

Leuke cursus in prima tempo. Het prettige is dat je zelf kunt bepalen wanneer je meer of even wat minder wilt studeren. Het werk kwam netjes gecorrigeerd terug. Jammer dat de cursus afgelopen is!

Bekijk alle ervaringen