Omschrijving

Verrijk je kennis met Duits

Er zijn talloze redenen om Duits te leren! Wist je dat Duitsland de belangrijkste handelspartner van Nederland is? Dat Duits, met 100 miljoen sprekers, de meest gesproken taal is in de EU? Duits heeft nogal een reputatie vanwege de grammatica, maar gelukkig zijn er verzachtende omstandigheden. De taal die het dichtst bij je moedertaal ligt, leer je het makkelijkst! Tijdens de cursus leer je veel nieuwe woorden en zinnen uit het dagelijks leven. Je gaat flink oefenen met spreken, luisteren, lezen en schrijven. Na afloop kun je eenvoudige teksten schrijven, boeken, tijdschriften en kranten lezen en alledaagse gesprekken voeren. Schrijf je dus snel in voor de cursus Duits!

Wil je Duits leren voor je werk? Dan is de Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits of studie Zakelijke communicatie Duits iets voor jou.

 

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

NTI Student, 52 jaar, Amsterdam

Ik vind het leuk studeren bij het NTI, je krijgt de juiste uitleg van je docent en ook krijg je je huiswerk lekker snel terug. Ik vind het leuk studeren bij het NTI, je krijgt de juiste uitleg van je docent en ook krijg je je huiswerk lekker snel terug.
Top, geen klachten alleen maar positief.

Inhoud

Inhoud

Wat leer je?

In ongeveer 60 lessen leer je 1500 Duitse woorden, de grammatica, teksten lezen en eenvoudige gesprekken voeren. Je gaat aan de slag met praktische situaties, zoals jezelf voorstellen, boodschappen doen en de weg vragen. Wij maken het studeren zo eenvoudig mogelijk, zodat jij al je energie kunt stoppen in de leerstof. Je krijgt mooie lesboeken, een overzichtelijke online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus. Hierin houd je ook contact met je docent. Je levert er opdrachten in en ontvangt feedback.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

Studieprogramma

 • Begroetingen
 • Gezin en familie
 • Boodschappen doen
 • Tellen en klokkijken
 • Ontkenningen en vragen
 • Werkwoordsvormen
 • De weg vragen
 • In en rond het huis
 • Op vakantie in Duitsland
 • Spellen
 • Het weer
 • De seizoenen en maanden van het jaar

Oefen je uitspraak

Al ken je nog zo veel woorden, als je uitspraak niet klopt ontstaan er misverstanden. Veel aandacht is er daarom voor uitspraak. In de online omgeving luister je naar teksten van moedertaalsprekers. Je spreekt zelf ook teksten in en stuurt deze naar je docent. Je krijgt snel feedback terug.

Test jezelf met de MemoTrainer

De MemoTrainer is een slimme tool waarmee je woorden oefent. Hij houdt jouw voortgang in de gaten en stuurt bij waar nodig: woorden die minder blijven hangen komen vaker terug. De MemoTrainer is ook te downloaden als app.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Test je woordenschat met de MemoTrainer app

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de cursus Duits voor beginners. Er zijn geen toelatingseisen.

Vragen?

Heb je vragen over de cursus Duits voor beginners? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Wil je geen examen doen? Dan kun je ook een digitaal certificaat aanvragen voor € 34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe. Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink het aan bij de inschrijving en ontvang € 10,- korting!

Verder?

Als je de smaak te pakken hebt gekregen, kun je verder met de cursus Duits voor gevorderden. Je zult dan op een nog hoger niveau Duits leren. Je krijgt als oud NTI-student ook nog eens 15% korting op het lesgeld! 

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Studieduur & lesgeld

Start vandaag nog

Een van de grote voordelen van een cursus bij NTI is dat je meteen kunt starten. Je hoeft geen weken of misschien wel maanden te wachten totdat de lessen weer beginnen. Je kunt meteen aan de slag. Waarom zou je wachten?

Kosten Duits voor beginners 1432

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Duits voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

Ervaringen

Duits voor beginners

4.5 sterren - gebaseerd op 15 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

NTI Student, 52 jaar, Amsterdam

Ik vind het leuk studeren bij het NTI, je krijgt de juiste uitleg van je docent en ook krijg je je huiswerk lekker snel terug.
Top, geen klachten alleen maar positief.

Bekijk alle ervaringen

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.