Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Ontwikkel je basiskennis van het Duits

Is het voor jou nuttig om je in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië, Oost-Europa en landen rond de Middellandse Zee verstaanbaar te maken? Dan is de cursus Duits voor beginners echt iets voor jou! In korte tijd zul je Duits leren lezen, spreken en schrijven. Deze taal is tegenwoordig net zo belangrijk als de Engelse taal. Na afloop van de online cursus Duits voor beginners zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1500 Duitse woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je dus snel in voor de cursus Duits!

Voor wie is de cursus Duits geschikt?

De cursus Duits is geschikt voor iedereen die meer kennis wil ontwikkelen van de Duitse taal. Na afloop zijn je spreek- en luistervaardigheden ontwikkeld en kun je de taal zelfs op zakelijk gebied gebruiken. Je eerste woorden Duits leren? Dat doe je met de cursus Duits voor beginners van NTI.

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI?

Wat krijg je als je een taalcursus gaat doen bij NTI? Bekijk in het filmpje een voorbeeld van de cursus Spaans. Bij de cursus Duits voor beginners krijg je een vergelijkbaar pakket.

Zo ga je aan de slag met jouw taalcursus

Inclusief lesmateriaal

Bij de cursus Duits voor beginners is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

NTI: Jouw voordelen

Kies je voor NTI? Dan kun je van ons het volgende verwachten:

 • Persoonlijke begeleiding door een team van mentoren: zij staan iedere werkdag voor jou klaar om je te begeleiden bij je studie
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving: oefen de lesstof, stuur je huiswerk in en kom in contact met medestudenten
 • Je studeert op een flexibele manier: waar, wanneer en hoe jij wilt
 • Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat of diploma

Inhoud

Wat leer ik?

Tijdens de cursus Duits leer je woorden, het vormen van zinnen en grammatica. Je hebt na het afronden van deze cursus Duits leren spreken. De kennis die je met deze cursus opdoet, stelt je in staat zowel mondeling als schriftelijk de Duitse taal te gebruiken. Het is een praktische cursus: je gaat aan de slag met situaties als boodschappen doen en de weg vragen. Je oefent in een online leeromgeving en met echte studieboeken, waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je snel en goed Duits leren. Verder leer je tijdens de cursus Duits onder andere:

 • ruim 1500 woorden;
 • jezelf voorstellen;
 • iemand begroeten;
 • gesprekken voeren.

Inclusief slimme MemoTrainer app

 • Leer & herhaal alle woorden uit de lessen
 • Test je kennis effectief
 • Gepersonaliseerd naar jouw leerbehoefte
 • Je ontvangt precies die woorden & onderwerpen die nog wat extra aandacht vragen

Online leeromgeving en MemoTrainer om de stof te oefenen

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie, alle geluidsbestanden en diverse MemoTrainers om de stof te oefenen. De MemoTrainer is er ook als app en helpt jou alle nieuwe woorden te leren en herhalen. Een leuke en effectieve manier om de taal onder de knie te krijgen! In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het inleveren van huiswerk of het inplannen van examens? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch, via de chat of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Bij NTI hebben we allerlei soorten studenten. Daarom kun je zelf kiezen hoe je studeert. Kies zelf je startdatum en je studietempo. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Lekker flexibel dus. Of je nu een ochtendmens, nachtbraker, dromer of chaoot bent, FlexibelStuderen® doe je bij NTI.

Toelating

Je kunt direct starten met de cursus Duits

Om de cursus Duits te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal van de cursus Duits opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Duits. Zo zal je snel Duits leren.

Vragen? Bel ons gerust!

Heb je vragen over de cursus Duits voor beginners? Neem contact op met een van onze studieadviseurs. 

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Duits voor beginners afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Doorstromen na de cursus Duits voor beginners

Na het afronden van de cursus Duits voor beginners heb je alle basiskennis in huis. Wil je de Duitse taal nog beter onder de knie krijgen en nog meer Duits leren? Start dan met de cursus Duits voor gevorderden. Je zult dan op een hoger niveau Duits leren. Als oud-student van het NTI ontvang je 15% korting op het lesgeld van deze gevorderdencursus! Heb je in je werk te maken met Duitstalige relaties? Dan kun je ervoor kiezen om de Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits van 2 maanden te volgen of de beroepsopleiding Zakelijke communicatie Duits van 6 maanden. Ook hiervoor ontvang je 15% korting op het lesgeld. 

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Duits voor beginners 1432

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Duits voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Duits voor beginners

4.5 sterren - gebaseerd op 10 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

 

Ik vind het leuk studeren bij het NTI, je krijgt de juiste uitleg van je docent en ook krijg je je huiswerk lekker snel terug.
Top, geen klachten alleen maar positief.

Mijn ervaring met het NTI is alleen maar positief: Leren op je eigen tempo, de ene week iets meer, de andere week iets minder. Maar de feedback, die komt altijd even snel. Dit is pas echt leren zoals je het zelf het prettigst vindt.

Bekijk alle ervaringen