Unieke samenwerking met kinderopvangorganisatie CompaNanny

3663 Kinderpsychologie 1NTI Zakelijk heeft in samenwerking met Kinderopvangorganisatie CompaNanny een exclusief leer- en ontwikkelingsprogramma ontwikkeld zodat de organisatie zelf mensen op kan leiden. Een groep van twaalf trainees is gestart aan het twee jaar durende Future Leaders Program. Hiermee wordt ingespeeld op de groeiende krapte op de arbeidsmarkt.

De trainees doorlopen binnen twee jaar een zorgvuldig en op maat gemaakt ontwikkelingsprogramma, wat resulteert in baangarantie binnen CompaNanny. Het eerste half jaar staat in het teken van het behalen van het benodigde diploma, zodat er gecertificeerd kan worden meegedraaid op de groep. Door de samenwerking van CompaNanny met NTI Zakelijk hebben wij het de trainees mogelijk gemaakt om binnen zes tot negen maanden de juiste kwalificatie te hebben om te werken op een CompaNanny vestiging. Het tweede half jaar volgt de trainee pedagogische trainingen en aansluitend een half jaar voornamelijk leidinggevende/coaching trainingen. In de laatste zes maanden ligt de focus op de ontwikkeling van bedrijfsmatig inzicht. 

De trainees kunnen zich met behulp van het programma oriënteren op verschillende groeirichtingen en doen tegelijkertijd praktijkervaring op. Door middel van het Future Leaders Program wordt de kloof tussen de steeds groter wordende vraag en het kleiner wordende aanbod op de arbeidsmarkt in de kinderopvangbranche overbrugd.