Richt scholingsregelingen in met NTI Zakelijk en Tiptrack

logo tiptrackSteeds meer bedrijfssectoren, opleidings- en ontwikkelingsfondsen en bedrijven maken cao- of andere persoonlijke ontwikkeling afspraken over een persoonlijk opleidingsbudget van een vast bedrag per jaar tussen de 500 EUR en 2500 EUR. Zo’n budget draagt bij aan het bevorderen van eigenaarschap en de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Om medewerkers te faciliteren in het gebruik maken van hun persoonlijke ontwikkelbudgetten werkt NTI Zakelijk o.a. samen met Tiptrack.

Tiptrack is een interactieve app die medewerkers helpt met inzicht krijgen, daadwerkelijk actie ondernemen en heeft een breed aanbod met tools, testen en opleidingen om dit te ondersteunen op de gebieden gezondheid, financiën, ontwikkeling en werk. Een mooi voorbeeld van de samenwerking is KLM, die met de tool Tiptrack voor het grondpersoneel een persoonlijk opleidingsbudget aanbiedt.

Steeds meer bedrijven kiezen het brede opleidingsaanbod van NTI met een goed baanperspectief, om medewerkers persoonlijk te ontwikkelen. NTI Zakelijk, als employability specialist, biedt een aantal handige geautomatiseerde tools om een persoonlijk opleidingsbudget eenvoudig te implementeren. Dat doen we bijvoorbeeld samen met Tiptrack. Informeer naar de mogelijkheden!