Nieuwe opleiding voor verplichte functie in kinderopvang

Binnen de kinderopvang is een nieuwe wet, de wet IKK, van kracht. Doel hiervan is om de kwaliteit binnen de kinderopvang te verhogen en meer aandacht te hebben voor de ontwikkeling van kinderen.

logo FCB 100x100Onderdeel van de wet zijn nieuwe opleidingseisen voor medewerkers in de kinderopvang en een nieuwe verplichte functie: de Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach. NTI Zakelijk is al jarenlang één van de meest toonaangevende opleiders binnen de Kinderopvang. Daarom spelen wij ook in op de actuele ontwikkelingen met een passende, branche-erkende, opleiding voor deze nieuwe functie: HBO Fast Track Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach.

basisopleiding pedagogische medewerker kinderopvangDeze voordelige Fast Track kan al in 6 maanden worden afgerond en is specifiek ontwikkeld op basis van de vereisten vastgesteld door branchevereniging FCB. Zo voldoen uw medewerkers in korte tijd aan de kwalificatie-eis voor deze functie in de kinderopvang.

Voordelen voor de branche:

  • Branche-erkend
  • Altijd up-to-date met betrekking tot de wet IKK
  • Actueel en praktijkgericht
  • Praktijkcases
  • Maatwerk mogelijk

Door medewerkers gericht op te leiden houden we het niveau van de Kinderopvang en haar uitvoerende organisaties, met elkaar op peil. Wij doen dat door het verzorgen van individuele opleidingstrajecten, maar ook door maatwerk oplossingen. Indien u meerdere werknemers wilt opleiden of als u specifieke wensen voor úw organisatie heeft, denken we graag met u mee.

Lees meer over de opleiding