Gratis scholingsvouchers van SFPB voor jou als beveiliger – volg een opleiding bij NTI Zakelijk!

Wil jij je als beveiliger graag verder ontwikkelen, door middel van een training, cursus of mbo-opleiding? Vraag dan nu de gratis scholingsvoucher van Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) aan ter waarde van maximaal €2.000.  

beveiligerVoor wie? 

De scholingsvouchers van SFPB zijn bedoeld voor beveiligers die minimaal twee jaar werkzaam zijn in de beveiligingsbranche en die in dienst zijn bij een beveiligingsbedrijf die onder de cao Particuliere Beveiliging valt. De vouchers zijn alleen geldig voor trainingen, cursussen en mbo-opleidingen die niet door de werkgever worden verplicht. Zie voor de aanmeldprocedure en de uitgebreide voorwaarden SFPB Scholingsvouchers | Beveiligingsbranche

Zet je scholingsvoucher in voor een opleiding bij NTI Zakelijk  

Heb je vanuit SFPB goedkeuring om als beveiliger de gratis scholingsvoucher van SFPB in te zetten, kijk dan op www.nti-zakelijk.nl. Met het brede aanbod van cursussen en erkende mbo-opleidingen van NTI Zakelijk zit er zeker een leuke optie tussen voor je. En wil je studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI en studeer op jouw manier en in jouw eigen tempo.  

Interesse? 

Neem een kijkje bij onze NTI cursussen of NTI MBO opleidingen voor het ruime opleidingsaanbod van NTI Zakelijk of stuur een e-mail naar zakelijk@nti.nl onder vermelding van “SFPB scholingsvoucher". De medewerkers van NTI Zakelijk helpen je graag bij je studiekeuze!