€ 2.500,- subsidie voor krapteberoepen

subsidie krapteberoepenBent u werkzoekende en wilt u zich laten (om)scholen naar een beroep met maximale kans op een baan? Maak dan gebruik van de subsidieregeling van UWV voor krapteberoepen. Binnen een aantal beroepsgroepen zoals de ICT, techniek en zorg is het personeelstekort groot. De overheid stelt nu voor opleidingen in deze vakgebieden € 2.500,- subsidie ter beschikking. Werkgevers in verschillende sectoren zijn hard op zoek naar de juiste vakmensen. In maximaal een jaar tijd wordt u met een NTI-opleiding voordelig opgeleid voor een beroep met veel toekomstperspectief. 

Hoe werkt deze subsidie?

Ga naar www.krapteberoepen.nl en zoek een opleiding waar uw interesse ligt. Vervolgens vraagt u via het UWV de subsidie aan en laat u zich via NTI Zakelijk inschrijven voor de opleiding.

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

Voor iedere opleiding wordt € 2.500 ter beschikking gesteld. Dit betekent dat u in veel gevallen de opleiding zelfs gratis volgt. De opleiding mag maximaal een jaar duren, tenzij u al zekerheid heeft over een baan, dan mag de opleiding maximaal 2 jaar duren en krijgt u ook 2 jaar subsidie.

Vragen of advies?

Heeft u nog vragen over de subsidieregeling of wilt u meer weten over de opleidingen van NTI Zakelijk? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel 088 1630 600.