Voeding, Gezondheid en Sport

24 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, Gezondheid en Sport
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (6) Beroepsopleidingen (11) Cursussen (3)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Opleiding HBO Voeding en diëtetiek studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO Bachelor Sportmanagement nvao
Opleiding HBO Sportmanagement studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 246,67 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Opleiding HBO Psychologie en gezondheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 169,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Manager in de sport
HBO Programma Manager in de sport studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek
Met deze korte opleiding (6 mnd) op hbo-niveau leer je over voedings- en levensmiddelenleer, het beroepsveld van een diëtist en meer. Studiegids ontvangen?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Gezondheidspsychologie
HBO Programma Gezondheidspsychologie studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Levensmiddelenleer
HBO Programma Levensmiddelenleer studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
HBO-programma Psychologie en voeding Nieuw
HBO Psychologie en Voeding: Leer over de psychologische oorzaken van eetproblemen. Af te ronden in 3 maanden. Iets voor jou? Vraag de gratis gids aan!
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m
Toon nog 1  HBO-programma's

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 25,61 p/m
Vakopleiding Gewichtsconsulent
Met de opleiding Gewichtsconsulent kun jij aan de slag als erkend en succesvol gewichtsconsulent! Leer over gezonde voeding, coachen en ondernemen.
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 38,35 p/m
Basis Medische Vakken
Wil je in de nabije toekomst in de gezondheidszorg aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de interessante NTI-opleiding Basis Medische Vakken.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,25 p/m
Vakopleiding Sportmasseur
De Sportmassage-opleiding maakt van jou een professioneel sportmasseur met een officieel erkend diploma. Schrijf je vandaag in en start morgen!
12, 16 of 20 maanden Vanaf € 40,17 p/m
Basisopleiding Fitnessinstructeur
Heb je altijd al in een sportschool willen werken? De opleiding Fitness instructeur is de perfecte basis voor een carrière als fitness instructeur.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 33,50 p/m
Toon nog 6  Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Voedingsleer
Wil jij je verdiepen in (gezonde) voeding en de verschillende visies hierop? Kies dan voor de cursus Voedingsleer van NTI. Begin vandaag al!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,25 p/m
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 27,88 p/m
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
2, 5 of 8 maanden Vanaf € 38,25 p/m