Voeding, Gezondheid en Sport

23 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, Gezondheid en Sport
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (2) Volledige MBO-opleidingen (4) Basisopleidingen (1) Beroepsopleidingen (12) Cursussen (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Opleiding HBO Voeding en Dietetiek studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 205,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek
Met deze korte opleiding (6 mnd) op hbo-niveau leer je over voedings- en levensmiddelenleer, het beroepsveld van een diëtist en meer. Studiegids ontvangen?
6 maanden Vanaf € 205,00 p/m
HBO-programma Levensmiddelenleer
Ben jij geïnteresseerd in voeding en diëtetiek en het beoordelen van levensmiddelen? Leer in 3 maanden levensmiddelen kennen en mensen hierover adviseren.
3 maanden Vanaf € 199,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Apotheekassistent is een beroep dat voortdurend in beweging is. Is MBO Apothekersassistent iets voor jou? Kies dan voor de opleiding Apothekersassistent.

18, 24 of 30 maanden Vanaf € 60,00 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) wettelijk erkend ook Klassikaal
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m
MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Aan de slag in de geestelijke gezondheidszorg? Kies voor de MBO opleiding Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg van NTI! Schrijf je vandaag nog in!
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 61,50 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 of 9 maanden Vanaf € 77,25 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 24,63 p/m
Vakopleiding Gewichtsconsulent
Met de opleiding Gewichtsconsulent kun jij aan de slag als erkend en succesvol gewichtsconsulent! Leer over gezonde voeding, coachen en ondernemen.
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 36,88 p/m
Schoolcounseling
De opleiding Schoolcounseling van NTI volg je naast een baan en druk sociaal leven. Studeer snel en flexibel met veel persoonlijk contact.
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 71,00 p/m
Basis Medische Vakken
Wil je in de nabije toekomst in de gezondheidszorg aan de slag? Schrijf je dan nu in voor de interessante NTI-opleiding Basis Medische Vakken.
8, 12 of 16 maanden Vanaf € 29,25 p/m
Vakopleiding Sportmasseur
De Sportmassage-opleiding maakt van jou een professioneel sportmasseur met een officieel erkend diploma. Schrijf je vandaag in en start morgen!
12, 16 of 20 maanden Vanaf € 38,25 p/m
Toon nog 7 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Voedingsleer
Wil jij je verdiepen in (gezonde) voeding en de verschillende visies hierop? Kies dan voor de cursus Voedingsleer van NTI. Begin vandaag al!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,25 p/m
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
2, 5 of 8 maanden Vanaf € 38,25 p/m