Voeding, Gezondheid en Sport

42 opleidingen en cursussen gevonden in Voeding, Gezondheid en Sport
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (1) HBO-programma's (16) Volledige MBO-opleidingen (4) Basisopleidingen (1) Beroepsopleidingen (13) Cursussen (4) Staatsexamens (2)

HBO Bachelor opleidingen

Studieduur Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao ook Klassikaal
Wil jij Voeding en diëtetiek deeltijd volgen? Bij NTI bepaal je zelf wanneer en waar je studeert met HBO Voeding en diëtetiek. Vraag de gids aan!
36 maanden Vanaf € 195,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Lifestyle coach
In dit korte HBO-programma (8 mnd) leer jij mensen coachen gezonder te leven. Alles over voeding & voorlichting, psychologie, gesprekstechnieken én meer.
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Voeding en diëtetiek
Kort HBO-programma Voeding en diëtetiek: leer in 6 maanden de basisbeginselen van het vakgebied voeding en dietiek. Je hebt geen vooropleiding nodig!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Gezonde voeding en leefstijl
Ben jij geïnteresseerd in gezonde voeding en een bewuste levensstijl? Start dan het korte hbo-programma Gezonde voeding en leefstijl (3 maanden) – NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Inleiding e-Health
Geïnteresseerd in digitale hulpverlening aan cliënten in de diëtistenpraktijk? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Inleiding e-Health – NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
HBO-programma Levensmiddelenleer
Ben jij geïnteresseerd in het beoordelen van levensmiddelen? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Levensmiddelenleer - NTI
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m
Toon nog 11 HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Na de Apothekersassistente opleiding heb jij een MBO-diploma en kun je direct aan de slag! Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen. Vraag de gids aan!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 57,60 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) wettelijk erkend ook Klassikaal
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Aan de slag in de geestelijke gezondheidszorg? Kies voor de MBO opleiding Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg van NTI! Schrijf je vandaag nog in!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 of 9 maanden Vanaf € 75,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Vakopleiding Gewichtsconsulent
Aan de slag als erkend en succesvol gewichtsconsulent? Volg dan de opleiding Gewichtsconsulent bij NTI. Start en studeer op jouw moment.
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 35,04 p/m
AALO Fitness Docent
Met deze opleiding word je AALO Fitness Docent. De opleiding wordt afgesloten met een erkend AALO examen. Inclusief 3 praktijkdagen en examen.
6 of 10 maanden Vanaf € 52,38 p/m
Sportmassage
De Sportmassage-opleiding maakt van jou een professioneel sportmasseur met een officieel erkend diploma. Schrijf je vandaag in en start morgen!
15 of 20 maanden Vanaf € 37,08 p/m
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 23,80 p/m
Schoolcounseling
De opleiding Schoolcounseling van NTI volg je naast een baan en druk sociaal leven. Studeer snel en flexibel met veel persoonlijk contact.
12, 18 of 24 maanden Vanaf € 68,85 p/m
Toon nog 8 Beroepsopleidingen

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Voedingsleer
Wil jij je verdiepen in (gezonde) voeding en de verschillende visies hierop? Kies dan voor de cursus Voedingsleer van NTI. Begin vandaag al!
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 50,63 p/m
Gezond en fit
Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Start dan vandaag nog met de cursus Gezond en fit van het NTI. Geestelijk en lichamelijk in topconditie!
3 of 6 maanden Vanaf € 32,25 p/m
Gezonde voeding
Met de opleiding Gezonde Voeding leer je alles over de relatie tussen je lichaam en voeding. Bepaal zelf je studietempo. Vraag vandaag de gids nog aan!
2, 5 of 8 maanden Vanaf € 37,13 p/m
Mediteren
Ben je geïnteresseerd in mediteren of wil je meer rust in je leven? Dan is de cursus Mediteren van NTI iets voor jou! Schrijf je vandaag in. Start direct.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 25,60 p/m

Staatsexamens

Studieduur Lesgeld
HAVO Biologie
Volg nu de HAVO Biologie cursus bij het NTI en haal je HAVO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 29,03 p/m
VWO Biologie
Volg nu de VWO Biologie cursus bij het NTI en haal je VWO staatsexamen. Je wordt optimaal voorbereid op het staatsexamen met de cursus en examentraining.
3 of 8 maanden Vanaf € 28,75 p/m