Detailhandel en Horeca

8 opleidingen en cursussen gevonden in Detailhandel en Horeca
Snel naar: Volledige MBO-opleidingen (1) MBO Basisopleidingen (2) Beroepsopleidingen (4) Cursussen (1)

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Ondernemer retail wettelijk erkend
Maak jouw droom waar met de MBO Detailhandel opleiding van NTI en start je eigen zaak! Je studeert in je eigen tempo voor een officieel mbo-diploma.
24 maanden Vanaf € 107,00 p/m

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Ondernemer retail
Wil jij je snel verdiepen in het werk als ondernemer retail? Start de basisopleiding Ondernemer Retail bij NTI en zet de eerste stap naar je eigen zaak!
9 maanden Vanaf € 63,00 p/m
MBO Basisopleiding Verkoopmedewerker optiek
Wil je weten of werken in de optiek iets voor jou is? In de Basisopleiding volg je een aantal vakken uit de erkende MBO Verkoopmedewerker Optiek. Lees meer!
6 maanden Vanaf € 78,00 p/m

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Sociale Hygiëne
De cursus Sociale Hygiëne volg je op je eigen manier en voordelig bij het NTI. Haal het officieel erkende diploma! Snel en flexibel bij het NTI.
4 maanden Vanaf € 34,75 p/m
Basiskennis ondernemerschap
Wil jij ondernemer worden? Volg de opleiding Basiskennis Ondernemerschap van NTI. Start vandaag en begin over 4 maanden als ondernemer. Gratis studiegids?
6 maanden Vanaf € 47,25 p/m
Vakopleiding Weddingplanner
Met de Weddingplanner opleiding kun jij de mooiste bruiloften gaan organiseren! Je hebt geen vooropleiding nodig. Vraag gratis een studiegids aan bij NTI.
12 maanden Vanaf € 82,00 p/m
Horeca-assistent
Wil jij aan de slag in de horeca? In deze opleiding Horeca-assistent van het NTI leer je in enkele maanden alles wat je moet weten. Schrijf je nu in!
3 maanden Vanaf € 76,48 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Weddingplanner
Wil jij een bruiloft leren plannen of ceremoniemeester worden? Expert Vivian ter Huurne leert jou de kneepjes van het vak. Volg de Cursus Weddingplanner van NTI!
6 maanden Vanaf € 56,30 p/m