MBO

#1

Volledige MBO-opleidingen

Het NTI MBO-College heeft voor iedereen de juiste opleiding. Wil jij ook een wettelijk erkend diploma halen? Kies dan voor het NTI MBO-College. Onze top 5 MBO-opleidingen zijn naast flexibel ook klassikaal te volgen.

Top 10 MBO-opleidingen

MBO Klassikaal

Ben je op zoek naar een erkende MBO-opleiding die je flexibel kunt volgen? Maar wil je net dat extra stukje klassikale begeleiding? Kies dan voor klassikaal! Je krijgt 1 of 2 keer per maand les van de beste vakdocenten op een locatie bij jou in de buurt.

» Bekijk het klassikale aanbod

Overige MBO-varianten

Voldoe je niet aan de vooropleidingseis voor een volledige MBO-opleiding? Twijfel je of je het MBO-niveau wel aankunt? Of dat de opleiding wel echt bij je past? Kies dan uit één van de MBO-varianten bij NTI:

» MBO Basisopleidingen
» MBO Brancheopleidingen
» MBO-modules

Je studeert volgens de derde leerweg

NTI biedt de mbo-opleidingen aan via de derde leerweg. De derde leerweg is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, die willen studeren waar en wanneer ze willen en een officieel mbo-diploma willen behalen. Reguliere mbo-scholen, zoals het ROC, bieden hun mbo-opleidingen vaak in twee varianten aan: BOL- en BBL-opleidingen. Bij BOL- en BBL-opleidingen ben je verplicht om 200 tot 700 uur per jaar op school te zitten. Wanneer je een gezin hebt en/of werkt, is dit vaak niet mogelijk. Een mbo-opleiding via de derde leerweg is dezelfde mbo-opleiding, maar daar zonder de urennorm van BOL- en BBL-opleidingen. Ideaal voor jou!

Direct inschrijven