Goede doelen Nederland

#1 #2

In het kort

NTI Zakelijk (onderdeel van de Salta Group) biedt samen met Goede Doelen Nederland mooie kortingen aan voor medewerkers van goede doelen. Werk jij voor een goed doel? Is dat goede doel aangesloten bij Goede Doelen Nederland, dan ontvang je een mooie korting op je opleiding naar keuze.

Een opleiding die echt bij jou past.

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Liever studeren bij een ander label van de Salta Group? Bekijk dan snel de diverse labels die tevens kortingen bieden. 

De Salta Group en Goede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende in Nederland gevestigde goede doelen. Met meer dan 200 leden die op allerlei terreinen actief zijn. Van gezondheid tot internationale hulp. Van cultuur tot dierenbelangen. In binnen- en buitenland.

De Salta Group maakt een leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk. Ongeacht leeftijd, levensfase, beroep of privésituatie. Dat doet Salta met onderwijsoplossingen die flexibel en erkend zijn, gericht op persoonlijke ontwikkeling én de eisen uit de praktijk.

Werk je voor een goed doel en is dat goede doel lid van Goede Doelen Nederland dan ontvang je 5% korting op het lesgeld van je opleiding naar keuze bij de volgende labels van de Salta Group: NCOI, Scheidegger, Computrain of SRM. Kies je voor een opleiding van NTI dan ontvang je maar liefst 10% korting op het lesgeld en 5% korting bij ineens betaling.

Bekijk hier of de organisatie waar jij voor werkt lid is van Goede Doelen Nederland.

 

Hoe werkt het?

 
  • Check hier of het goede doel waar jij voor werkt lid is van Goede Doelen Nederland
  • Vind jouw opleiding in het onderstaande overzicht (Let op! Gebruik de links uit het overzicht alleen om je te oriënteren*).
  • Schrijf je in voor jouw opleiding of cursus door te mailen naar zakelijk@nti.nl o.v.v. “Inschrijven opleiding via Goede Doelen Nederland”
  • Als lid van Goede Doelen Nederland ontvang je een speciale korting van 5% op het lesgeld bij onderstaande labels van de Salta Group
  • Kies je voor een opleiding van NTI dan ontvang je maar liefst 10% korting op het lesgeld en 5% korting bij ineens betaling.
  • *Je ontvangt de speciale korting alleen als je je inschrijft door te mailen naar 'zakelijk@nti.nl'. Vermeld duidelijk de opleiding van je keuze en het label waar je deze opleiding wilt gaan volgen. 

*Je ontvangt de speciale korting alleen als je je inschrijft door te mailen naar 'zakelijk@nti.nl'. Vermeld duidelijk de opleiding van je keuze en het label (bijv. SRM of NCOI) waar je deze opleiding wilt gaan volgen. De korting wordt dan direct verrekend.

Meest gekozen NTI opleidingen door medewerkers van goede doelen

NAAR ALLE OPLEIDINGEN

NCOI

Leren via de NCOI-methode is gericht op je eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van variatie in studiemogelijkheden. NCOI biedt je meerdere startmomenten, verschillende studievarianten en een waardevol diploma.

alle opleidingen ncoi

Computrain

Jou vooruit helpen met IT. Dat doet Computrain al meer dan 40 jaar. Met bijna 900 trainingen, opleidingen, certificeringsprogramma’s en examens is Computrain de toonaangevende IT-praktijkopleider in Nederland.

alle opleidingen computrain

SRM

SRM staat bekend als de opleider voor professionals binnen de marketing of communicatie die willen excelleren in de praktijk. SRM is het opleidingsinstituut voor ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals.

alle opleidingen srm

Scheidegger

Kies je voor Scheidegger, dan kies je voor kwaliteit. Gegarandeerd. Scheidegger is een wettelijk erkend opleidingsinstituut, dat onder strenge controle staat van de overheid en brancheorganisaties. En precies dat maakt de diploma’s zo waardevol.

alle opleidingen SCheidegger

INSCHRIJVEN

Heb je een opleiding of cursus gekozen? Neem contact met ons op en ga direct van start! Inschrijven met 5% korting kan door te mailen naar zakelijk@nti.nl o.v.v. Inschrijven Opleiding via Goede Doelen Nederland. NTI Zakelijk meldt je dan aan bij de opleider en de opleiding die je hebt gekozen. Je korting wordt dan direct verrekend.

MAIL ONS