Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

De Griekse taal en cultuur ontdekken? Volg de cursus Nieuwgrieks!

Het heerlijke klimaat, de schitterende natuur en talloze bezienswaardigheden. Griekenland heeft de toerist veel te bieden. En dan zijn er de Grieken zelf nog, die de bezoeker gastvrij onthalen met smakelijke gerechten. De toerist die de moeite heeft genomen hun taal te leren spreken, kan er zeker van zijn dat hij of zij voorgoed hun hart steelt.

De cursus Nieuwgrieks van NTI helpt je op weg! Na afloop van de cursus zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 1.500 Griekse woorden. Ook kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen. Schrijf je dus snel in voor de cursus Nieuwgrieks voor beginners!

Inhoud

Wat leer ik?

Met deze praktijkgerichte NTI-cursus Nieuwgrieks leer je de nieuwe Griekse omgangstaal op een moderne manier, die snel resultaat geeft. In de 48 lessen leer je nieuwe woorden, zinnen en begrippen. De praktijk leert het steeds opnieuw: de combinatie van lezen, luisteren, spreken en schrijven is eenvoudigweg de meest effectieve leermethode. Tijdens de cursus Nieuwgrieks studeer je met behulp van een handige online leeromgeving. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om flexibel te studeren. Na afloop kun je je voorstellen, iemand begroeten, op basisniveau gesprekken aangaan en Grieks schrijven.

Online leeromgeving

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie en alle geluidsbestanden om de stof te oefenen. In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Toelating

Voor de cursus Nieuwgrieks voor beginners is een vooropleiding niet noodzakelijk

Om de cursus Nieuwgrieks te volgen bij het NTI is een bepaalde vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Nieuwgrieks voor beginners.

Examen

Studieduur & lesgeld

Nieuwgrieks voor beginners 1508

Studietempo in maanden 8 Maanden 12 Maanden * 16 Maanden
Uren per week 6 4 3
Lesgeld per maand € 67,25 € 44,75 € 33,75
Nu met 50% korting € 33,63 € 22,38 € 16,88
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Nog 2 dagen cadeau naar keuze t.w.v. minimaal € 35,- bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes met een minimale waarde van € 35,-. Kies jij Rituals producten, een blender, een handig gadget of liever vier bioscoopbonnen? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie


Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Nieuwgrieks voor beginners, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Nieuwgrieks voor beginners
4 sterren - gebaseerd op 2 ervaringen
Flexibiliteit
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Helder opgezette cursus, duidelijke lessen, makkelijk materiaal.

thought bubble 01

De lesstof is duidelijk en blijft goed hangen. Fijne docent die goede tips en uitleg geeft! Ik hoop dat er snel een cursus Nieuwgrieks voor gevordenen komt.

Bekijk alle ervaringen