Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids als PDF binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Omgaan met stress dankzij de cursus Stressmanagement

Heb jij last van stress of vind je het moeilijk om onder stress te functioneren? Kies dan voor de cursus Stressmanagement van NTI. Je ontvangt praktische handvatten om met stressvolle situaties om te gaan. Want voorkomen is beter dan genezen!

Is deze cursus iets voor mij?

Stress kent vele vormen. Of je nu onder zeer hoge druk staat of misschien in mindere mate stress ervaart, stress kan je dagelijks leven in de weg staan. Tijdens deze praktische cursus van NTI komen diverse methoden aan bod, waarbij je leert hoe je met stress om kunt gaan. Dus heb je last van stress en vind je het tijd om er wat aan te doen en je leven in balans te krijgen? Schrijf je dan in voor de cursus Stressmanagement van NTI!

Inhoud

Wat leer ik?

Je omgeving kan ervoor zorgen dat stress ontstaat of zelfs verergert. Denk hierbij aan privé- of werksituaties. Je leert tijdens de NTI-cursus Stressmanagement af te rekenen met onnodige stress. Pak je stress direct aan en beheers je stress ook op lange termijn met deze leerzame cursus. Na afloop van deze cursus kun je met stressvolle situaties omgaan. Je kunt stress uit de omgeving beter herkennen, stress verminderen en ontspannen leven!

Om optimaal resultaat te boeken krijg je bij deze cursus de gelegenheid om huiswerk in te sturen. Huiswerk insturen is niet verplicht, het is echter wel aan te raden. Je docent is een ervaringsdeskundige op het gebied van stress en behandelt het huiswerk vertrouwelijk. Als huiswerk stuur je twee tussenevaluaties en een eindevaluatie naar je docent. Door het maken en insturen van deze evaluaties word je bewuster van je eigen ik-persoon en de stress die je ervaart. Je leert stress in balans te brengen!

Studieprogramma

In de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

 • Psychologie van stress
 • Fysiologie van stress
 • Stresssituaties
 • Werkomgeving en stress
 • Privé en stress
 • Persoonlijke eigenschappen

Studeren op jouw moment

Bij NTI bepaal jij zelf waar en wanneer je studeert. Je kiest zelf je startdatum en kunt uit verschillende studietempo’s kiezen. Heb je extra studietijd nodig? Geen probleem: je kunt gratis 6 maanden verlengen. Je blijft dan gewoon gebruikmaken van de begeleiding en (online) studietools zoals jij dat gewend bent. Je kunt de online leeromgeving overal gebruiken, dus of je nu thuis op de bank studeert, of met mooi weer in het park; je studeert altijd op jouw moment.

Persoonlijke begeleiding

Naast het flexibel studeren staat persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel. Je docent kun je benaderen met al jouw vragen over de lesstof. Daarnaast staat jouw persoonlijke mentor iedere werkdag voor je klaar voor niet-inhoudelijke vragen over je studie, bijvoorbeeld over je studieplanning of het inleveren van opdrachten.

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Om de cursus Stressmanagement bij NTI te volgen is er geen bepaalde vooropleiding of specifieke voorkennis vereist. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door ervaren docenten. En via het forum van de cursus kun je veel persoonlijk contact hebben met je medestudenten.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust!

Heb je nog vragen over het volgen van een cursus? Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs. Zij staan voor jou klaar.

Examen

Krijg ik een certificaat?

Heb je de cursus Stressmanagement afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. Bovendien betaal je niks extra’s voor het lesmateriaal, dit is volledig inbegrepen in het lesgeld. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze bij de cursus Stressmanagement. Vind je een vergelijkbare cursus elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Start vandaag nog en ontvang het lesmateriaal al binnen enkele dagen in huis.

Stressmanagement 1420

Studietempo in maanden 2 Maanden 3 Maanden * 6 Maanden
Uren per week 6 4 2
Lesgeld per maand € 252,50 € 168,25 € 84,25
Nu met 50% korting € 126,25 € 84,13 € 42,13
 • De inschrijfkosten zijn € 35,-
 • 5% korting bij betaling ineens
 • * is aanbevolen studietempo

Nog 5 dagen cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

NTI: Wat vind jij belangrijk?

Kies je voor NTI? Dan mag jij van ons het volgende verwachten:

 • Je studeert waar en wanneer jij wilt: op jouw moment
 • Je hebt alles binnen handbereik met onze online leeromgeving
 • Je krijgt les van topdocenten uit de praktijk
 • Je wordt persoonlijk begeleid door mentoren
 • Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Stressmanagement, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat.

€ 25,-    (eenmalig)

Ervaringen

Stressmanagement
4.5 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Docent
Studiemateriaal

De cursus bevalt me goed. Snelle reactie van de docent na het insturen van de opdrachten. Top

Bekijk alle ervaringen