Zorg en Welzijn

Ben je op zoek naar een opleiding zorg en welzijn? Hieronder vind je alle opleidingen en cursussen in de zorg die wij bij NTI aanbieden: van een beroepsopleiding Gewichtsconsulent tot een HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Je kunt onze opleidingen in de zorg volgen waar en wanneer jij wilt.  Kies jouw opleiding zorg en welzijn!

57 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO Bachelor opleidingen (3) HBO-programma's (9) Volledige MBO-opleidingen (13) MBO Basisopleidingen (10) Brancheopleidingen (2) MBO Keuzedelen (10) Beroepsopleidingen (4) Cursussen (2)

HBO Bachelor opleidingen

Betaaltermijn Lesgeld
HBO Bachelor Voeding en diëtetiek nvao
Opleiding HBO Voeding en diëtetiek studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 229,00 p/m
HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) - Jeugdzorgwerker nvao
Opleiding HBO SPH - Jeugdzorgwerker studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma.
36 maanden Vanaf € 189,00 p/m
HBO Bachelor Toegepaste psychologie - Psychologie en gezondheid nvao ook Klassikaal
Opleiding HBO Psychologie en gezondheid studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI.
36 maanden Vanaf € 189,00 p/m

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis
Volg de CPION-erkende opleiding Medische Basiskennis Fast Track: al in 5 maanden voldoe je aan de nieuwe eisen van zorgverzekeraars. Schrijf je nu in!
5 maanden Vanaf € 299,00 p/m
HBO-programma Inleiding in de pedagogiek
HBO Programma Inleiding in de pedagogiek studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 229,00 p/m
HBO-programma Sociale ontwikkeling van het kind
HBO Programma Sociale ontwikkeling van het kind studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
3 maanden Vanaf € 249,00 p/m
HBO-programma Social work
HBO Social work programma studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m
HBO-programma Transitie Social Work
HBO Programma Transitie Social Work studeren in deeltijd? Begin wanneer je wilt met deze verkorte HBO opleiding bij NTI en haal een erkend diploma.
6 maanden Vanaf € 269,00 p/m
Toon nog 4  HBO-programma's

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Doktersassistent wettelijk erkend
MBO Doktersassistent niveau 4 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 96,00 p/m
MBO Helpende zorg en welzijn wettelijk erkend
MBO Opleiding Helpende zorg en welzijn niveau 2 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma van NTI.
18 maanden Vanaf € 89,00 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend
MBO Opleiding Apothekersassistent niveau 4 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 96,00 p/m
MBO Verzorgende IG wettelijk erkend
MBO Opleiding Verzorgende IG niveau 3 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 104,00 p/m
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) wettelijk erkend
MBO Opleiding Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) niveau 3 studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Verdien een erkend MBO diploma.
24 maanden Vanaf € 104,00 p/m
Toon nog 8  Volledige MBO-opleidingen

MBO Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
MBO Basisopleiding Helpende zorg en welzijn studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 107,00 p/m
MBO Basisopleiding Verzorgende IG
MBO Basisopleiding Verzorgende IG studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 148,00 p/m
MBO Basisopleiding Verpleegkundige Klassikaal
Maak in 8 maanden kennis met het beroep van verpleegkundige. Verdiep je in EHBO, persoonlijke basiszorg en verpleegplannen en haal een officieel diploma!
8 maanden Vanaf € 354,00 p/m
MBO Basisopleiding Apothekersassistente
MBO Basisopleiding Apothekersassistente studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 175,00 p/m
MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen
MBO Basisopleiding Begeleider specifieke doelgroepen studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI! Je kan op elk moment beginnen.
6 maanden Vanaf € 238,00 p/m
Toon nog 5  MBO Basisopleidingen

Brancheopleidingen

Studieduur Lesgeld
Brancheopleiding Medisch pedicure
Brancheopleiding Medisch pedicure studeren in deeltijd? Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal in korte tijd een officieel erkend branchediploma!
8 maanden Vanaf € 107,00 p/m
MBO Certificaat Individuele Basiszorg Verlenen niveau 2
Behaal jouw MBO certificaat individuele basiszorg verlenen niveau 2 binnen 4 maanden! In samenwerking met de Nationale Zorgklas. Eenvoudig vanuit huis.
4 maanden Vanaf € 187,50 p/m

MBO Keuzedelen

Studieduur Lesgeld
MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Het keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel is een nuttige verdieping voor iedereen die in de zorg werkt. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 150,00 p/m
MBO Keuzedeel Werken met baby’s
Met het erkende keuzedeel Werken met baby’s leer je in 3 maanden alles over de ontwikkeling en verzorging van 0- tot 2-jarigen. Studeer in je eigen tempo!
3 maanden Vanaf € 125,00 p/m
MBO Keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp
Met het erkende keuzedeel Jeugd- en opvoedhulp leer je alles over het werken in een jeugd- en opvoedhulpinstelling. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
6 of 9 maanden Vanaf € 60,00 p/m
MBO Keuzedeel Zorg en technologie
Met het erkende keuzedeel Zorg en technologie leer je alles over het werken met nieuwe technologische hulpmiddelen binnen de zorg. Haal je mbo-certificaat!
6 maanden Vanaf € 75,00 p/m
MBO Keuzedeel Zorg en technologie toepassen
Met dit erkende keuzedeel leer je over het werken met nieuwe technologische hulpmiddelen binnen de zorg. Studeer in je eigen tempo bij NTI.
3 maanden Vanaf € 75,00 p/m
Toon nog 5  MBO Keuzedelen

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
6 maanden Vanaf € 39,50 p/m
Basis Medische Vakken
Werk aan je medische basiskennis zodat je goed voorbereid in de gezondheidszorg aan de slag kunt. Schrijf je nu in voor de opleiding Basis Medische Vakken.
12 maanden Vanaf € 40,18 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden Vanaf € 64,37 p/m
Kraamzorg
Volg de cursus Kraamzorg van NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Studeer in je eigen tempo.
3 maanden Vanaf € 97,65 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Tijdens de cursus Massage krijg je de benodigde massagetechnieken snel en eenvoudig onder de knie. Van warming-up tot nazorg. Inclusief leuke praktijkdag!
6 maanden Vanaf € 44,77 p/m
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden Vanaf € 70,46 p/m