Zorg en Welzijn

35 opleidingen en cursussen gevonden in Zorg en Welzijn
Snel naar: HBO-programma's (3) Volledige MBO-opleidingen (12) Basisopleidingen (9) Beroepsopleidingen (5) Cursussen (3)

HBO-programma's

Studieduur Lesgeld
HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis
Volg de CPION-erkende opleiding Medische Basiskennis Fast Track: al in 5 maanden voldoe je aan de nieuwe eisen van zorgverzekeraars. Schrijf je nu in!
5 maanden Vanaf € 171,60 p/m
HBO-programma Transitie Social Work
Ben jij geïnteresseerd in de veranderingen in de zorg en de sociale sector? Volg het korte HBO-programma Transitie Social Work! Vraag de studiegids aan!
6 maanden Vanaf € 195,00 p/m
HBO-programma Schuldhulpverlening
Ben jij geïnteresseerd in het helpen van mensen met schulden? Start dan nu het korte hbo-programma (3 maanden) Schuldverlening - NTI.
3 maanden Vanaf € 190,00 p/m

Volledige MBO-opleidingen

Studieduur Lesgeld
MBO Verzorgende IG Kraamzorg (KZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Kraamverzorgster worden? Volg de MBO-opleiding Kraamzorg & haal een erkend diploma. Inclusief gratis praktijkdagen! Gratis studiegids of proefles ontvangen?
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Doktersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Aan de slag in de zorg? Volg de opleiding Doktersassistente van NTI! Je behaalt in korte tijd je mbo-diploma. De Gratis Studiegids of Proefles ontvangen?
18, 24 of 36 maanden Vanaf € 50,25 p/m
MBO Apothekersassistent wettelijk erkend ook Klassikaal
Na de Apothekersassistente opleiding heb jij een MBO-diploma en kun je direct aan de slag! Inclusief lesmateriaal en praktijktrainingen. Vraag de gids aan!
18, 24 of 30 maanden Vanaf € 57,60 p/m
MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) wettelijk erkend ook Klassikaal
Met het MBO-diploma Verzorgende IG kun je o.a. aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Behaal je officiële MBO-diploma en vind snel een baan!
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg (GHZ) wettelijk erkend ook Klassikaal
Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Volg dan de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van NTI! Vraag nu de gratis studiegids aan.
18, 20, 24 of 36 maanden Vanaf € 57,45 p/m
Toon nog 7 Volledige MBO-opleidingen

Basisopleidingen

Studieduur Lesgeld
Basisopleiding Verpleegkundige
De basisopleiding Verpleegkundige volg je bij NTI MBO-College, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld.
9 of 12 maanden Vanaf € 70,40 p/m
Basisopleiding Apothekersassistente
Denk je dat assisteren van de apotheker bij je past? Start dan met de opleiding apothekersassistent. Geen vooropleiding vereist en geen stage!
6 of 9 maanden Vanaf € 75,00 p/m
Basisopleiding Helpende zorg en welzijn
Wil je zorg en ondersteuning verlenen aan zorgvragers en hen begeleiden bij wonen en welzijn? Start dan met deze MBO-opleiding van NTI!
6 of 9 maanden Vanaf € 53,00 p/m
Basisopleiding Doktersassistente
Het door het bedrijfsleven gewaardeerde Basisdiploma Doktersassistente op MBO-niveau haal je bij het NTI MBO-College! Schrijf je vandaag nog in.
6 of 9 maanden Vanaf € 66,00 p/m
Basisopleiding Tandartsassistente
Wil je aan de slag als tandartsassistente? Start dan snel met de Basisopleiding Tandartsassistente van het NTI MBO-College en maak je droom waar!
6 of 9 maanden Vanaf € 61,50 p/m
Toon nog 4 Basisopleidingen

Beroepsopleidingen

Studieduur Lesgeld
Medische Terminologie
Heb je een passie voor de medische wereld? Start dan met de NTI-opleiding Medische Terminologie en leer de vaktaal van artsen en verpleegkundigen.
3, 6 of 9 maanden Vanaf € 23,80 p/m
Kraamzorg
Volg de opleiding Kraamzorg van het NTI: in 3 maanden leer je alles over bevallingen, pasgeborenen en de zorg voor moeders. Schrijf je nu in!
3 maanden Vanaf € 83,00 p/m
Ouderenzorg
Wil je meer weten over de verschillende aspecten van het ouder worden? In de cursus Ouderenzorg leer je er alles over. Ga aan de slag in de ouderenzorg!
6 maanden Vanaf € 62,50 p/m
Basiskennis Opleiding Maatschappelijke Zorg
Met de opleiding Maatschappelijke zorg verbreed jij je kennis in 3 maanden. Je kunt elke dag starten bij NTI en je hebt geen vooropleiding nodig.
3 maanden Vanaf € 62,50 p/m
Vakopleiding Schuldhulpverlener
Na de opleiding Schuldhulpverlening kun jij direct aan de slag als professioneel schuldhulpverlener. Vraag nu gratis de studiegids aan!
10, 12 of 14 maanden Vanaf € 56,06 p/m

Cursussen

Studieduur Lesgeld
Massage
Geef de NTI-cursus Massage cadeau of volg hem zelf. De benodigde massagetechnieken krijg je tijdens deze cursus snel en eenvoudig onder de knie.
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 26,98 p/m
Life coach
Wil je jezelf leren om meer uit het leven te halen? Start dan met de NTI-cursus Life coach! Bij NTI studeer je flexibel en voordelig. Gratis studiegids?
4, 6 of 8 maanden Vanaf € 52,60 p/m
Verzorgen
Ouderen, zieken of gehandicapten verzorgen is belangrijk werk! Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de korte en leerzame NTI-cursus Verzorgen!
3 maanden Vanaf € 59,90 p/m