Verlenging CEDEO erkenning van NTI Zakelijk

cedeo logoDe CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is wederom verlengd! NTI Zakelijk is al sinds 2011 CEDEO erkend voor Maatwerk en In-company en Open opleidingsaanbod! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit. Ditmaal ontvingen wij wederom een zeer positieve uitslag. Wij zijn trots op Team NTI Zakelijk, trots op NTI en trots op onze klanten! 

Bekijk het CEDEO certificaat

Enkele citaten uit het CEDEO-rapport van NTI-Zakelijk:


“Elke keer krijgen we een nieuw aanbod waarin onze wensen
duidelijk zijn meegenomen. NTI Zakelijk adviseert en denkt mee in oplossingen”

“Ik vind hen heel toegankelijk en zij staan open voor veranderingen”

“Het gesprek verliep heel prettig. Zij hanteren korte lijnen en pakken het meteen op.”

 

Over CEDEO

In Nederland en België zijn er ruim 15.000 opleidingsinstituten, organisatieadviseurs en coachingsinstituten. Het grote aanbod maakt het moeilijk voor om te kiezen. Om de keuze op het gebied van kwaliteit wat makkelijker te maken, voert de onafhankelijke keuringsinstantie CEDEO klanttevredenheidsonderzoeken uit. CEDEO is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Met de keuze voor een CEDEO-erkende leverancier weet u zeker dat u een keuze maakt voor een van de betere opleidingsinstituten.

cedeo-klein.jpg

Lees meer over de CEDEO-erkenning en aanpak.

FlexibelStuderen® bij NTI Zakelijk

Bij NTI gaat studeren niet ten koste van werktijd. Een opleiding is uitstekend te combineren met een baan. Studenten kunnen via de online leeromgeving studeren waar en wanneer ze willen, dus ook in de avond of in het weekend. NTI combineert de voordelen van e-learning en zelfstudie met uitstekende begeleiding. De voordelen van FlexibelStuderen® bij NTI Zakelijk maken het voor iedereen mogelijk een flexibele opleiding te volgen. NTI Zakelijk biedt ook maatwerk en in-company opleidingstrajecten. Heeft u specifieke wensen voor uw organisatie, aarzel niet en neem contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact met ons op