Verlenging CEDEO erkenning van NTI Zakelijk

De hoogste score ooit!

cedeo logoDe CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit. Ditmaal ontvingen wij wederom een zeer positieve uitslag. Van onze klanten geeft 100% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn over onze maatwerk- en incompany opleidingstrajecten. Ook voor onze open inschrijvingen geeft 100% aan ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn. We zijn trots, onze hoogste score ooit.

Bekijk het CEDEO certificaat

Enkele citaten uit het CEDEO-rapport van NTI-Zakelijk:


 “Je voelt je echt een klant en geen nummer.”

“We zitten op een lijn, alles is bespreekbaar en ze komen ook naar ons toe. Daarnaast appreciëren wij vooral de kwaliteit die zij leveren.”

“Ze stellen echt de klant centraal door zich goed in ons te kunnen verplaatsen. Men denkt met ons mee waardoor we een prettige en goede samenwerking hebben.”

 

Over CEDEO

In Nederland en België zijn er ruim 15.000 opleidingsinstituten, organisatieadviseurs en coachingsinstituten. Het grote aanbod maakt het moeilijk voor om te kiezen. Om de keuze op het gebied van kwaliteit wat makkelijker te maken, voert de onafhankelijke keuringsinstantie CEDEO klanttevredenheidsonderzoeken uit. CEDEO is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Met de keuze voor een CEDEO-erkende leverancier weet u zeker dat u een keuze maakt voor een van de betere opleidingsinstituten.

cedeo-klein.jpg

Lees meer over de CEDEO-erkenning en aanpak.

gids voorkant man carrieretijgerFlexibelStuderen® bij NTI Zakelijk

Bij NTI gaat studeren niet ten koste van werktijd. Een opleiding is uitstekend te combineren met een vaste baan. Studenten kunnen via de online leeromgeving studeren waar en wanneer ze willen, dus ook in de avond of in het weekend. NTI combineert de voordelen van e-learning en zelfstudie met uitstekende begeleiding. De voordelen van FlexibelStuderen® bij NTI Zakelijk maken het voor iedereen mogelijk een flexibele opleiding te volgen. NTI Zakelijk biedt ook maatwerk en in-company opleidingstrajecten. Heeft u specifieke wensen voor uw organisatie, aarzel niet en neem contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact met ons op