Omschrijving

Werk sneller en efficiënter met deze typecursus

Wil je graag met je vingers over het toetsenbord razen terwijl je op het beeldscherm jouw foutloze tekst ziet verschijnen? Met deze typecursus maak je het waar. Je moet alleen wel even flink oefenen. Met het beproefde tienvingerblindsysteem leer je uiteindelijk 130 aanslagen per minuut. Na een succesvolle afronding van de cursus typ je als een professional en werk je efficiënter achter de computer.

Inclusief Qwerty-toetsenbord
Bij deze cursus krijg je een gratis Qwerty-toetsenbord meegeleverd (zie de eerste rij letters linksboven op het toetsenbord). Met een Azerty-toetsenbord, dat bijvoorbeeld in België wordt gebruikt, kun je de cursus Blind typen helaas niet volgen. 

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

Inhoud

Inhoud

Leer in 12 weken blind typen met de interactieve online leeromgeving

Via een interactief programma leer je met het tienvingerblindsysteem snel en efficiënt blind typen. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de cursus, zo zie je precies welke oefeningen je hebt gedaan en welke je nog moet doen. Na elke oefening krijg je meteen te zien hoe je het hebt gedaan. Het doel is om 130 aanslagen per minuut te halen.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

Alle voordelen van NTI op een rij:

  • Bepaal zelf je startdatum en studietempo
  • Geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Gratis verlengen van je studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of wil je dat diploma halen waarmee jij je werk nog beter kunt doen? Dan ben je hiervoor bij NTI aan het juiste adres. NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Examen doen als jij er klaar voor bent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt

Toelating

Geen vooropleiding of voorkennis nodig

Je kunt meteen beginnen met de opleiding Blind typen. Er zijn geen toelatingseisen. 

Vragen?

Neem gerust contact op met onze studieadviseurs.

Examen

Examen Blind Typen

Je kunt zelf kiezen of je de cursus Blind typen afsluit met een examen. Dit kan bijvoorbeeld met een centraal type-examen in buurthuizen of bibliotheken, of via de uitgever van het lesmateriaal. De examenkosten variëren en zijn niet bij de cursus inbegrepen.

Geen examen doen? Vraag een certificaat aan

Je kunt ook een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv en een bevestiging van jouw prestatie. Geef dit bij de inschrijving al aan en ontvang € 10,- korting op het certificaat!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Blind typen 1609

Besteed jouw persoonlijke opleidingsbudget

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget beschikbaar, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Versterk jouw positie op de arbeidsmarkt en vraag het budget dit jaar aan! Lees meer.

Voordelig studeren met speciale regelingen

Voor de kosten van een opleiding kun je in sommige gevallen gebruikmaken van subsidies. Check hier welke subsidies er zijn.

Handige extra's

Certificaat

Wil jij graag een certificaat voor de cursus Blind typen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang € 10,- korting op je certificaat. Hiervoor werken wij samen met Diplomasafe.

€ 24,95    (eenmalig)

AI voor beginners

Wil jij je verdiepen in de fascinerende wereld van Artificial Intelligence (AI)? Dan is de Cursus AI voor beginners van NTI echt iets voor jou! Leer de basisprincipes en ontdek de mogelijkheden van AI in een handomdraai. Word een expert op dit gebied en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Laat je ook verrassen door de eindeloze mogelijkheden van AI!

€ 299,-    (eenmalig)

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.