Terugblik op 2023: Trots op onze studenten en business partners!

We nemen je graag mee langs een paar hoogtepunten van onze samenwerkingen in 2023.

G4S: MBO Beveiliging

De inspanningen van NTI Zakelijk reiken verder dan alleen opleidingen; we blijven ook continu werken aan de verbetering van onze producten en service. In samenwerking met G4S hebben we een duidelijke instructievideo ontwikkeld om het complexe aanmeldproces voor stages voor MBO Beveiligers te vereenvoudigen. Deze video, afgestemd op de voorkeur van studenten die de voorkeur geven aan visuele informatie, is een voorbeeld van hoe we samen met onze studenten en zakelijke klanten de leerervaringen bij NTI verbeteren.

Meander MC, Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis: MBO Doktersassistent 4

De afgelopen jaren zijn er grote veranderingen geweest binnen ziekenhuizen waardoor o.a. door de invoering van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) veel functies binnen de zorg zijn veranderd. Met behulp van de KIPZ-gelden scholen we ziekenhuismedewerkers om tot doktersassistenten op de poli's bij o.a. Franciscus en Meander. Op deze manier blijven ziekenhuismedewerkers behouden voor de zorg en duurzaam inzetbaar.

Adviesbureau Van Mil en UWV: Online Marketing en Sales

Veel medewerkers die hun baan kwijtraken in de Marketing, Communicatie of Sales sector missen een essentieel stuk kennis van marketing en sales en dat is het relatief nieuwe ‘online’ stuk. Ook is er een toenemende vraag naar online medewerkers in dit werkveld. Speciaal voor deze groep UWV-cliënten bieden we een efficiënt opleidingstraject Online Marketing en Sales aan, die de studenten op korte termijn weer fit maken voor de arbeidsmarkt met heel grote baankansen.

Uitzendbureaus: Nederlands voor Anderstaligen

Door onze samenwerking met uitzendbureaus zijn honderden medewerkers in de logistiek en industrie succesvol opgeleid. Met behulp van Doorzaam- en Tel mee met Taal-subsidies hebben we hen vaardigheden bijgebracht in Nederlands voor Anderstaligen. Dit heeft hun kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt en binnen de samenleving aanzienlijk verbeterd.

Loopbaangarantie: MBO Onderwijsassistent 4

Werken en Studeren in het onderwijs, die kans biedt Loopbaangarantie. Startende medewerkers werken in gerichte onderwijsprogramma's van Loopbaangarantie op scholen en kinderdagverblijven en studeren daarnaast voor Onderwijsassistent en kunnen in veel gevallen na diplomering aan de slag op dezelfde scholen.

STO: MBO Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 3 en MBO Helpende Zorg en Welzijn 2

In Samenwerking met STO hebben jongeren vanuit de Gemeente Den Haag en enkele randgemeenten de kans gekregen om binnen de 4YOU ACADEMIE in MOERWIJK deze NTI-opleidingen te volgen. STO vergroot de mogelijkheden van deze doelgroep op de arbeidsmarkt, door de NTI-opleiding in company en middels intensieve begeleiding en ondersteuning aan te bieden. Uiteindelijk gaan de jongeren zorgeloos aan het werk door de garantie die STO biedt op een baan.