Studeren op jouw moment bij NTI

Bij NTI kun jij studeren wanneer het jou uitkomt. Je start met een opleiding wanneer jij dat wilt. Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Zo kun jij een opleiding goed combineren met een drukke baan, hobby’s en gezinsleven. Dus echt studeren op jouw moment. 

Voordelen van studeren op jouw moment

Bij NTI vinden we dat kwalitatief goed onderwijs voor iedereen bereikbaar moet zijn. Of je nu werkt, een gezin of druk privéleven hebt. Bij NTI kun jij een erkende opleiding volgen met flexibele studiemogelijkheden. Een opleiding bij NTI is daardoor perfect in te passen in je leven. De opleiding past zich aan jou aan in plaats van andersom. Enkele voordelen van studeren bij NTI zijn:

  • Starten met een opleiding wanneer jij dat wilt
  • Studeren met vakliteratuur op jouw moment
  • Praktijkdagen en webinars volgen wanneer het jou uitkomt
  • Stage lopen wanneer je wilt
  • Digitaal examen doen wanneer jij eraan toe bent

Online leeromgeving

Bij NTI kun je studeren op jouw moment via een online leeromgeving. Zo ervaar jij de voordelen van flexibel studeren terwijl je de benodigde ondersteuning krijgt. In de online leeromgeving onderhoud je contact met je docenten en medestudenten. Je vindt er onder andere (interactieve) oefenopgaven, webinars en kennisclips. In combinatie met uitstekende vakliteratuur, begeleiding van topdocenten en praktijkbijeenkomsten word jij optimaal voorbereid op je examens. 

Studiemethodes

Bij NTI kun je gebruik maken van uiteenlopende studiemethodes, die studeren op jouw moment nog makkelijker maken. Per opleiding is gekeken naar de optimale combinatie van online onderwijs, zelfstudie met de beste studieboeken en klassikale bijeenkomsten. Hierdoor kan bijvoorbeeld het aantal klassikale bijeenkomsten per opleiding verschillen. Zo profiteer jij optimaal van de studiemethodes die het beste bij jouw opleiding passen.

Flexibele studiemethodes

Afbeelding studeren op jouw moment diagram