MBO

Lees alles over het laatste nieuws over ons mbo-opleidingen aanbod

  • Nieuw! Erkende mbo-opleidingen in de commercie.

    datum: 5 mei 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    Zie jij jezelf wel werken in de commerciële sector? Met onze vier gloednieuwe mbo-opleidingen kun je in september al van start met jouw dromen! Word e-commerce specialist, ga aan de slag als junior accountmanager, laat je breed opleiden als commercieel medewerker of combineer het met hr als consulent commerciële arbeidsbemiddeling. De erkende opleidingen van het NTI MBO-College helpen jou naar een erkend mbo-diploma!

  • MBO Sociaal werker meest gezochte mbo-opleiding van dit jaar

    datum: 27 maart 2023 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    In het afgelopen studiejaar zochten toekomstige mbo-studenten het vaakst op de opleiding MBO Sociaal werker. Dat blijkt uit de cijfers van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Vorig studiejaar stond MBO verpleegkundige nog bovenaan. Deze is een plaatsje gezakt naar de tweede plek. De populariteit van MBO Sociaal werker is in lijn met de alsmaar groeiende vraag naar hulpverleners in het sociale domein.

  • Gratis scholingsvouchers van SFPB voor jou als beveiliger – volg een opleiding bij NTI Zakelijk!

    datum: 19 april 2022 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    Wil jij je als beveiliger graag verder ontwikkelen, door middel van een training, cursus of mbo-opleiding? Vraag dan nu de gratis scholingsvoucher van Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) aan ter waarde van maximaal €2.000.  

  • MBO Keuzedelen ook als losse cursus te volgen

    datum: 31 maart 2022 Geplaatst in: MBO

    Wie een volledige mbo-opleiding volgt, kan zich met een mbo keuzedeel verdiepen in een bepaalde beroepsvaardigheid. Bij NTI kun je deze keuzedelen ook los volgen!

  • Subsidie Praktijkleren voor de derde leerweg!

    datum: 6 januari 2022 Geplaatst in: MBO, Algemeen

    Heeft u een stageplek of werkleerplaats in uw bedrijf? Kijk dan of u gebruik kunt maken van de tijdelijke subsidieregeling Praktijkleren in de derde leerweg voor mbo! De overheid trekt hiervoor in 2022 speciaal €25,5 miljoen uit.

  • Samenwerking NTI Zakelijk met CareAbout

    datum: 8 juni 2021 Geplaatst in: Algemeen, MBO

    NTI en CareAbout zijn een unieke samenwerking gestart. In de samenwerking biedt NTI studenten MBO Doktersassistent een stageplek aan bij CareAbout en als de stage goed verloopt, een baan!

  • Meer banen op mbo-niveau

    datum: 19 februari 2018 Geplaatst in: MBO

    Wil jij een MBO-opleiding volgen? Dan is dit je kans! Werkgevers staan te springen om mbo’ers en het aantal mbo-vacatures is dan ook sterk aan het toenemen.