Wees slim en vraag de SLIM-subsidie aan!

carrieretijger kijkendDe overheid stimuleert het thema “Een leven lang leren” en heeft hiervoor verschillende regelingen en plannen ontwikkeld, waaronder de SLIM-regeling. Met deze regeling wil de overheid een leerrijke werkomgeving in het MKB bevorderen. Een van de mogelijkheden met deze regeling is dat u subsidie kunt aanvragen voor het bieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

Komt u in aanmerking?

Bent u die slimme werkgever in het MKB die uw organisatie wil laten groeien en wil investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers? Op deze website kunt u zien of u in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie. Van 1 tot en met 30 september kunt u de subsidie via deze link aanvragen.

Leid uw medewerkers op bij NTI Zakelijk

NTI Zakelijk is bij uitstek de ideale partner voor het opleiden van uw medewerkers, omdat het volgen van een studie met ons concept FlexibelStuderen® voor iedereen toegankelijk is. Laat uw medewerkers starten op elk gewenst moment en in hun eigen tijd en tempo. Wilt u meer weten over de verschillende opleidingen van NTI Zakelijk? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel 088-1630600 voor een persoonlijk advies.