Vraag in september 2023 weer de SLIM-subsidie aan!

De overheid stimuleert het thema “Een leven lang leren” en heeft hiervoor verschillende regelingen en plannen ontwikkeld, waaronder de SLIM-regeling. Met deze regeling wil de overheid een leerrijke werkomgeving in het MKB bevorderen. Een van de mogelijkheden met deze regeling is dat je subsidie kunt aanvragen voor het bieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een beroepsopleiding of een deel daarvan in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

Wat betekent dit?

Zoek jij, als bedrijf binnen de MKB, stagiairs of nieuw personeel? Door praktijkleerplaatsen te bieden aan NTI-studenten die een mbo-opleiding volgen heb je recht op het aanvragen van deze speciale subsidie.

Liever eigen medewerkers om- of bij laten scholen? Als middel- of kleinbedrijf kan je (toekomstige) werknemers ook een erkende of korte mbo-opleiding bij NTI laten volgen met een stageplaats binnen jouw bedrijf. Voor de kosten die je maakt voor deze praktijkleerplaats kan je subsidie aanvragen binnen de SLIM-regeling.

Kom jij in aanmerking?

Ben jij die slimme werkgever in het MKB die de organisatie wil laten groeien en wil investeren in de ontwikkeling van je medewerkers? Op deze website kun je zien of je in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie. Aanvragen kan t/m 28 september 17:00 via onderstaande link, dus wacht niet te lang! 

Subsidie aanvragen

 

NTI Zakelijk: uw vertrouwde partner

Wij zijn hét vertrouwde adres voor opleidingen binnen de uitzendbranche. Ons flexibele en online opleidingsconcept FlexibelStuderen® is zeer geschikt voor flexwerkers en zij-instromers, omdat de opleiding of cursus goed te combineren is met flexwerk. De uitzendkracht kan elk moment starten en in eigen tempo studeren. En met ons brede aanbod van cursussen en korte erkende mbo- en hbo-opleidingen is er voor iedere uitzendkracht volop keuze. Dit in combinatie met gunstige opleidingstarieven maakt ons dé ideale partner in scholing voor uw organisatie.

Bel voor persoonlijk advies 088 - 1 630 600 of stuur een e-mail naar onze studieadviseurs.

Mail ons Bel ons