Vacature: Groepshulp in de kinderopvang, met betaalde opleiding.

Wil jij graag direct aan de slag in de Kinderopvang maar heb je nog niet het juiste diploma? Dit is je kans!

Kinderopvang de Schavuiten heeft in samenwerking met NTI Zakelijk de basisopleiding Groepshulp in de Kinderopvang opgezet. Vanuit deze opleiding is het mogelijk om door te groeien naar Pedagogisch Medewerker niveau 3 met een erkend diploma. Lees snel verder en meld je aan via info@deschavuiten.nl.

Welk soort werk ga je doen?

Je gaat direct aan de slag binnen de kinderopvang als groepshulp. Je werkt nauw samen met de Pedagogisch Medewerkers en zorgt er mede voor dat kinderen zich iedere dag weer op een veilige en gezonde manier kunnen ontwikkelen.

Binnen de kinderopvang willen we elk kind een fijne dag bieden, jij draagt je steentje bij door licht verzorgende werkzaamheden uit te voeren zoals kinderen eten geven , wandelen, voorlezen en verschonen. Deze werkzaamheden voer je onder begeleiding van de gediplomeerde collega’s uit.

Daarnaast ben je de spin in het web als het gaat om het verzorgen van de maaltijden en het (mede) beheren van de voorraden. De licht huishoudelijke werkzaamheden zoals het doen van de was, het in- en uitruimen van de vaatwasser en het schoonhouden van bijvoorbeeld de keuken, het speelgoed en de tafels.

Je bent dus een belangrijk onderdeel van het team en dankzij jou kunnen de Pedagogisch Medewerkers zich nog beter richten op de ontwikkeling en behoeftes van de kinderen.

Wat we bieden

  • Je krijgt een salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 3 tussen €1914,- en €2366,- (o.b.v. een 36-urige werkweek) afhankelijk van je opleiding en werkervaring en in overleg met de betreffende kinderopvangorganisatie.
  • Je krijgt een salaris volgens de cao Kinderopvang schaal 3 tussen €1914,- en €2366,- (o.b.v. een 36-urige werkweek) afhankelijk van je opleiding en werkervaring en in overleg met de betreffende kinderopvangorganisatie.
  • Een dienstverband bij een erkende organisatie, de uren en werkdagen bespreek je met de organisatie waar jij gaat solliciteren.• De mogelijkheid om toe te werken naar een zeer gewild diploma.
  • Werken binnen een team van maandag tot en met vrijdag.

Wie we zoeken

Voor deze functie is het belangrijk dat jij met passie en plezier je werk doet voor de kinderen. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je werkt (nog) niet direct “op de groep” maar bent wel een belangrijk onderdeel van het neerzetten van een veilige en leuke dag voor de kinderen. Je ziet het werk liggen, bent flexibel in je takenpakket en pakt het ook gelijk op. Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je bij voorkeur minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Welke opleiding krijg je aangeboden?

Je gaat starten met de Basisopleiding Groepshulp in de Kinderopvang van NTI. Deze mbo basisopleiding duurt 6 maanden en is grotendeels digitaal van opzet. Je leert zo de basisbeginselen van het beroep pedagogisch medewerker. Je leert op welke manieren je kinderen kunt helpen en begeleiden in de persoonlijke ontwikkeling. Je hebt dus een zeer afwisselend takenpakket. Na afloop ontvang je een Certificaat en kun je doorleren voor Pedagogisch medewerker Niveau 3.Ben jij benieuwd hoe het is om als pedagogisch medewerker te werken? En wil je ook direct als groepshulp aan het werk, meldt je dan aan via info@deschavuiten.nl. je wordt dan binnen twee dagen terug gebeld.


Bent u werkgever in de kinderopvang? Wilt u kandidaten aanmelden of eerst behoefte aan informatie?
Neem contact met ons op via info@deschavuiten.nl.