Ontvang tot € 2.500,- subsidie voor veel opleidingen!

Bent u werkzoekend met een WW-uitkering, is de toekomst in uw huidige baan onzeker of wilt u zich omscholen? Goed nieuws! Als u een opleiding gaat volgen bij NTI die uw kansen op de arbeidsmarkt vergroot, kunt u tot maar liefst € 2.500,- van de studiekosten vergoed krijgen door middel van de scholingsvoucher.

Kansberoepen 
Deze subsidieregeling van het UWV is bedoeld voor mensen die zich willen om- of bijscholen tot een kansberoep. Dit is een beroep waarmee u meer kans maakt op de arbeidsmarkt. NTI heeft een groot aantal opleidingen die opleiden tot een kansberoep en waar u dus subsidie voor kunt krijgen. Heeft u moeite met het vinden van werk of bent u niet zeker over de toekomst in uw huidige werk? Vergroot uw kans op een baan met een NTI-opleiding, die dankzij de scholingsvoucher extra voordelig of zelfs gratis kan zijn!

Zekerheid in uw toekomst
Meer zekerheid in uw toekomst is altijd fijn. Veel mensen hebben die zekerheid niet. Een aantal sectoren is aan het krimpen en er is minder vraag naar bepaalde beroepen. Daarom heeft het UWV een subsidieregeling voor omscholing voor mensen die werkzaam zijn of werkzaam zijn geweest in sectoren die het zwaar hebben. De scholingsvoucher is voor zowel WW-gerechtigden, werkenden in loondienst en zelfstandigen.

Bekijk de voorwaarden       Bekijk de opleidingen