NTI Zakelijk is ISO 27001-gecertificeerd!

NTI Zakelijk is opnieuw ISO-gecertificeerd. Na onze ISO 9001-certificering voor kwaliteitsmanagement, hebben wij nu ook het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging en privacy.

Jouw gegevens zijn bij ons veilig

ISO 27001 is de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging en privacy. Dit betekent dat wij vertrouwelijk en veilig met jouw gegevens omgaan en ons houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het certificaat is het bewijs dat wij onze informatiebeveiliging uitstekend op orde hebben! Zo studeer je dus flexibel én veilig bij NTI.

ISO 27001 gecertificeerd

Meer over ISO 27001

ISO 27001 is een pakket van criteria en afspraken gericht op de informatiebeveiliging van een organisatie. Het doel hiervan is het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van informatie binnen een organisatie. Met het behalen van het ISO-certificaat laat een organisatie zien dat de informatiebeveiliging de hoogste prioriteit heeft en dat gegevens van klanten, medewerkers en andere stakeholders veilig zijn.

ISO 9001

ISO-Quality-Masters.jpgISO 9001 is de wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Alle processen voldoen daarmee aan kwaliteitsstandaarden en hebben wij uitstekend op orde. Hierdoor zijn kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid gegarandeerd!