Lerarenbeurs: subsidie voor een NTI-opleiding

foto leraar 2Leraren in het primair- voortgezet-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs kunnen bij DUO een Lerarenbeurs aanvragen. Hiermee kunnen zij subsidie ontvangen voor een HBO bachelor- of masteropleiding van NTI. Wilt u de vakkennis van uw docenten uitbreiden? Dankzij de Lerarenbeurs kan dit voordelig met een NTI-opleiding én kunt u vergoeding krijgen om eventuele vervanging tijdens studieverlof te bekostigen. De aanvraagperiode loopt van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019.

Alle HBO bacheloropleidingen     Alle masteropleidingen

De Lerarenbeurs komt tegemoet in de kosten van les- en collegegeld, studiemiddelen en eventuele reiskosten. Wilt u uw werknemers de mogelijkheid bieden een HBO bachelor- of masteropleiding te volgen? Vergroot de professionaliteit van uw docenten bij NTI! NTI heeft een ruim aanbod erkende opleidingen en is ideaal te combineren naast een functie in het onderwijs.

Lerarenbeurs aanvragen
Voor het schooljaar 2019-2020 loopt de aanvraagronde van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019. De beurs wordt toegekend per onderwijssector en op volgorde van binnenkomst. Wees er daarom snel bij! De beurs is digitaal aan te vragen via Mijn DUO. Wilt u nagaan of uw docenten in aanmerking komen voor de Lerarenbeurs? Bekijk de info op de website van DUO.