Informatie- en ontwikkelmarkt

NTI Zakelijk aanwezig tijdens de informatie- en ontwikkelmarkt bij Gemeente Den Helder

Tijdens de ontwikkelmarkt, gehouden binnen de Gemeente Den Helder in de laatste week van januari, kregen alle medewerkers van de Gemeente de kans om het Persoonsgebonden Budget te besteden aan o.a. Opleiding & Ontwikkeling. Dit Persoonsgebonden Budget, vastgelegd in de CAO Gemeenten, bestaat uit een jaarlijks terugkerend bedrag van € 500,- waarmee de medewerker kan investeren in de eigen ontwikkeling. De Gemeente Den Helder heeft ervoor gekozen om dit Persoonsgebonden Budget te vertalen naar 2 vouchers per medewerker, die naar wens kunnen worden besteed.

Gedurende deze week was NTI Zakelijk vertegenwoordigd met een op maat gemaakt opleidingsaanbod. Dit opleidingsaanbod sloot aan op de diverse functiegroepen die de Gemeente Den Helder kent, en biedt tevens de mogelijkheid voor de medewerkers om te investeren in de persoonlijke ontwikkeling op de lange termijn. We zijn als organisatie zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat. Naast een fors aantal inschrijvingen hebben we de medewerkers ook advies op maat kunnen geven en kunnen informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ‘Het nieuwe studeren’. 

Wilt u als organisatie ook een informatiemarkt organiseren of advies ontvangen over gewenste opleidingstrajecten? Neem dan contact met ons op via 06-30450899 en/of via anne.hoogwerf@nti.nl.