HBO SPH en MWD: Subsidie tot €10.000

Goed nieuws voor wie HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) wil studeren en nog geen bachelor- of masterdiploma heeft: bij NTI kunt u deze hbo bacheloropleidingen nu met € 10.000,- korting volgen!

nieuwsbericht hbo sph en mwd met subsidieDeze twee hbo-opleidingen maken deel uit van een uniek overheidsexperiment. De overheid wil deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs stimuleren en stelt daarom een hoge subsidie beschikbaar voor een aantal deeltijdopleidingen. Voor HBO Technische Bedrijfskunde kon u zich al inschrijven met de korting, en dat kan nu ook voor HBO SPH en MWD. Zo kunt u middels vouchers een korting krijgen van € 1.250,- per semester, wat oploopt tot € 10.000,- voor de volledige bachelor. 

Naast de normale toelatingseisen voor een hbo-opleiding, geldt dus alleen de voorwaarde dat u nog geen bachelor- of mastertitel in het reguliere onderwijs behaald hebt. Voldoet u aan de voorwaarden, dan betaalt maandelijks een laag bedrag, waarbij de voucherkorting al in mindering is gebracht. Hierbij zit alles inbegrepen: u betaalt geen apart lesgeld, examengeld of studiemateriaal.

Het volgen van uw droomstudie is zo wel heel aantrekkelijk!

Lees meer over HBO SPH   … of schrijf u direct in

Lees meer over HBO MWD   … of schrijf u direct in

Liever meer begeleiding en vaste contactmomenten? Ook Klassikaal nu met korting

De subsidieregeling geldt ook voor de klassikale varianten van HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD). Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden en kunt u dus ook tot € 10.000,- korting ontvangen. Tijdens de klassikale opleiding heeft u 1 of 2 keer per maand les van topdocenten uit het vakgebied, op een locatie bij u in de buurt. In de klassikale lessen heeft u direct contact met uw medestudenten en oefent u de beroepsvaardigheden. 

Lees meer over HBO SPH Klassikaal   … of schrijf u direct in

Lees meer over HBO MWD Klassikaal   … of schrijf u direct in