Besteed uw Doorzaam-scholingsvouchers bij NTI Zakelijk!

Voor wie?
De Doorzaam-scholingsvoucher is een vergoeding tot een maximum van €500 excl. btw. Hiermee kunnen uw uitzendkrachten een training, cursus of opleiding volgen. De uitzendkracht bepaalt zelf welke opleiding of training gevolgd gaat worden.

Hoe werkt het?
Van 4 t/m 15 september 2023 kunt u, mits u SFU (Stichting Fonds Uitzendbranche) afdraagt, uw interesse voor deze scholingsvouchers tonen via Doorzaam vergoedingenportal. Zie voor de voorwaarden en meer informatie Scholingsvouchers Doorzaam.

Wees er snel bij want op=op!

Laat uw uitzendkracht de scholingsvoucher inzetten voor een opleiding bij NTI Zakelijk!
Het flexibele en online opleidingsconcept (FlexibelStuderen®) van NTI Zakelijk is zeer geschikt voor flexwerkers omdat de opleiding of cursus goed te combineren is met flexwerk. De uitzendkracht kan elk moment starten en in eigen tempo studeren. En met het brede aanbod van cursussen en erkende mbo- en hbo-opleidingen van NTI Zakelijk zit er zeker een leuke optie tussen. Kijk hier voor het complete opleidingsaanbod.

NTI Zakelijk: hét vertrouwde adres
NTI Zakelijk is hét vertrouwde adres voor opleidingen binnen de uitzendbranche. Als specialist in flexibel studeren hebben wij een breed assortiment, variërend van korte cursussen tot volledig erkende MBO, HBO en Masteropleidingen. Dit in combinatie met gunstige opleidingstarieven maakt NTI Zakelijk tot de ideale partner in scholing voor uw organisatie. Er is altijd een opleiding die bij uw medewerkers en kandidaten (flexwerkers en zij-instromers) past!