Werken bij de Koninklijke Landmacht en studeren bij het NTI

Koninklijke landmachtHet NTI verzorgt al vele jaren met succes flexibele opleidingstrajecten voor de Koninklijke Landmacht. Dit zijn zowel individuele als groepsgewijze opleidingstrajecten. Het opleidingsaanbod van het NTI is breed, van taal(cursussen) en beroepsopleidingen tot erkende mbo- en hbo-opleidingen. 

Speciale kortingsregeling voor de Landmacht: Tot 20% korting!

Opleidingen bij het NTI zijn voordeliger dan reguliere opleiders en andere afstandsonderwijs-aanbieders. Wij bieden alle militairen van de Landmacht echter ook nog eens een speciale korting van 20% over de lesgelden van alle opleidingen bij het NTI. 

Top 5 opleidingen voor militairen van de Landmacht

  1. HBO Integrale veiligheid
  2. HBO Commerciële economie
  3. HBO Bedrijfseconomie
  4. Engels voor beginners 
  5. Schriftelijke Communicatie Nederlands

Studeer uw eigen manier bij het NTI

Het bijzondere karakter van de werkzaamheden bij de Landmacht vereist een flexibele studiemethode. Het NTI hanteert de flexibele studiemethode Blended Learning. Dit is een combinatie van zelfstudie, persoonlijke begeleiding op afstand en een moderne E-learning omgeving waar informatie kan worden uitgewisseld. De methode wordt geheel op maat aangeboden, waarbij u kunt kiezen wat het beste past bij uw organisatie! Klik hier voor meer informatie over Blended learning.

Extra services op maat voor Landmacht

Om tegemoet te komen aan de specifieke werk- en studieomstandigheden van de Landmacht biedt het NTI extra services aan de Landmacht:

  1. Studieadviesgesprek en studiekeuzetest. Bel voor een persoonlijk studieadviesgesprek of het afleggen van een studiekeuzetest die bepaalt welke opleiding het beste bij u past naar telefoonnummer 071-750 10 40.
  2. Digitaal examen. Er worden digitale examens afgenomen bij Lamark testcenters door heel Nederland. U kunt dus altijd gemakkelijk en in de buurt examens doen.
  3. Praktijkdagen volgen voor of na uitzendingen en oefeningen. Sommige opleidingen van het NTI hebben een beperkt aantal praktijkdagen. De praktijkdagen kunnen flexibel door het jaar heen worden ingepland, waardoor deze goed te combineren zijn met uitzendingen en oefeningen. 

Erkende opleidingen 

Alle mbo- en hbo-bacheloropleidingen van het NTI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Daarnaast geldt voor bachelor- en masteropleidingen de NVAO-accreditatie. De NVAO beoordeelt als onafhankelijke organisatie alle opleidingen op inhoud en kwaliteit. De eisen waar een opleiding aan moet voldoen worden elk jaar scherper, hierdoor is de NVAO-stempel een extra waarborg voor de kwaliteit van de opleidingen.  

Voordelig all-inclusive concept

Het NTI werkt met een gunstig all-inclusive concept. Dit houdt in dat alle mbo- en hbo-bacheloropleidingen maximale flexibiliteit voor jou bevatten. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor vakliteratuur, diplomering en bijvoorbeeld reprorecht. Je weet dus voor je start waar je aan toe bent. Daarnaast kun je je studie kosteloos verlengen. Zo blijf je profiteren van de beste begeleiding van topdocenten.